התייעצות חטיפי העמק , אריזות ריקות ואין למי לפנות מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני יודע שלכל החברות הגדולות אם יש משהו פגום ישר מפצים אותך
עשיתי את זה מלא

• הוסף לסימניות
לפעמים מספיק רק לאיים אין שום סיבה להמשיך לתביעה ישר
למיטב ידיעתי גם זה אסור.
האיסור לדון בערכאות הוא איסור חמור שבין שאר הטעמים שלו זה לא לעשות עילוי ליראתם. כלומר, שבזה שדנים אצלם זה שבח להם, ולכן גם האיום בזה אסור, ללא היתר ספציפי למקרה.

• הוסף לסימניות
גם לנו זה קרה כמה פעמים, אבל בפעם האחרונה כבר היה מוגזם,
לפני חודש קנינו מאגדת ביסלי והתכולה הייתה ממש נמוכה :(
שני ביסלי- היו ריקים לחלוטין
ועוד 6 ריקים כמעט לגמרי (2 או 3 פיסות)
וכל האחרים מלאים ממש קצת, לא הייתה חבילה אחת עם המשקל הרשום!
התלוננו במשנת והם לא זיכו רק אמרו לפנות לחברה:
1757403068267.png

ובחברה אין מענה
הפסקנו להזמין את המארזים שלהם. חבל על הכסף.

• הוסף לסימניות
זה המחיר של לקנות מחברה זולה. לא נוח לכם? תקנו אוסם ותשלמו כפול. אף אחד לא מחייב אתכם לקנות...

• הוסף לסימניות
זה המחיר של לקנות מחברה זולה. לא נוח לכם? תקנו אוסם ותשלמו כפול. אף אחד לא מחייב אתכם לקנות...
נכון שאף אחד לא מחייב לקנות
ומצד שני לא צריך לנרמל את התופעה, ואפשר לעשות כל שביכולתנו על פי הלכה ולהבדיל החוק, למגר תופעות כאלו, שהן לא חד פעמיות בחברה הזאת.

• הוסף לסימניות
ממש לא זה לא חברה פיראטית הם אמורים לספק בדיוק מה שקניתי
אבל מה שכן שהחברה חטיפי העמק היא לא באמת איכותית תמיד הביסלי פעם
אחת בלי תבלין פעם עם פעם שרוף בקיצור אבל הכמות של השקיות הריקות במארזים
מדאים אותי כל פעם מחדש ממש קרדיט לחטיפי העמק

• הוסף לסימניות
זה המחיר של לקנות מחברה זולה.
ממש לא.
גם מחברה זולה אני מצפה להוגנות מינימלית. (וכך גם המועצה לצרכנות)
המחיר של חברה זולה הוא בטעם ובחוסר המותג, לא בנכונות לקבל אריזות ריקות.

• הוסף לסימניות
נכון אפשר גם לעשות עליהם חרם ציבורי

• הוסף לסימניות
למה שלא פשוט תפסיקו לקנות

את הנקודה הזו לא הבנתי

• תודה
Reactions: SSR
  • הוסף לסימניות
1 זה לפעמים טעים
2 זה מאוד זול
אין אופציה חלופית

• הוסף לסימניות
למה שלא פשוט תפסיקו לקנות

את הנקודה הזו לא הבנתי
מה זה ההמצאה הזאת ‘תפסיקו לקנות’? אין דבר כזה. אם חברה מוציאה מוצר לשוק, היא מחויבת שהמוצר יהיה תקין. תחשוב רגע בהיגיון אם מישהו קונה לחם ויש בפנים חור ענק, יגידו לו ‘אז תפסיק לקנות לחם’? אם ברכב יש תקלה, יגידו לו ‘תפסיק לנהוג’? ברור שלא. האחריות היא של היצרן לעמוד בסטנדרט, ואם יש תקלה, לפצות את הלקוח ולדאוג שזה לא יקרה שוב.לדרוש מהצרכן להפסיק לקנות זה לגלגל את האשמה עליו, במקום לטפל בשורש הבעיה, וזה פשוט לא הגיוני.

• הוסף לסימניות
מה זה ההמצאה הזאת ‘תפסיקו לקנות’? אין דבר כזה. אם חברה מוציאה מוצר לשוק, היא מחויבת שהמוצר יהיה תקין. תחשוב רגע בהיגיון אם מישהו קונה לחם ויש בפנים חור ענק, יגידו לו ‘אז תפסיק לקנות לחם’? אם ברכב יש תקלה, יגידו לו ‘תפסיק לנהוג’? ברור שלא. האחריות היא של היצרן לעמוד בסטנדרט, ואם יש תקלה, לפצות את הלקוח ולדאוג שזה לא יקרה שוב.לדרוש מהצרכן להפסיק לקנות זה לגלגל את האשמה עליו, במקום לטפל בשורש הבעיה, וזה פשוט לא הגיוני.

בשביל זה יש תחרות בין חברות.

אם אני קניתי משחת שיניים עם טעם דוחה אני לא אקנה אותה יותר!
ואם קניתי טיטולים לתינוק והם עושים לו גירוי - אני לא אקנה אותם יותר!
ואם קניתי רכב שהיה צריך אלפי תיקונים - אני לא אקנה אותו יותר!

צריך עוד דוגמאות?

אתם מתעקשים לקנות את טעמי העמק כי בא לכם זול - זול שווה שול!

• הוסף לסימניות
אני יענה לך זה לא שהוא אומר לך תפסיק לקנות אבל כל אחד לובש אוכל שותה את החברה שנוחה לך ואם לא נח לך
משהו מסוים אז אל תקנה אם חולצה מסוימת נפרמת אז כמובן מתלוננים אבל לא קונים אותה יותר אז גם ביסלי מפריע לך משהו מסוים בחברה אז זה השירות שלהם ובמידה שאינך מעונין בה אף אחד לא מכריח אותך לקנות אז אל תקנה!!!!

• הוסף לסימניות
אם אני קניתי משחת שיניים עם טעם דוחה אני לא אקנה אותה יותר!
ואם קניתי טיטולים לתינוק והם עושים לו גירוי - אני לא אקנה אותם יותר!
ואם קניתי רכב שהיה צריך אלפי תיקונים - אני לא אקנה אותו יותר!
צודק לגמרי. יש מוצר, ואני אחליט אם אני רוצה/אוהב אותו ואם שווה לי לרכוש אותו.
אבל המוצר חייב להיות המוצר שמציגים לי!
אם מציגים לי מוצר ששוקל קילו בעשר ש"ח, אני אחליט אם אני רוצה אותו. אבל החברה חייבת לדאוג שיהיה שם קילו! מכאן ואילך אני אחליט מה אני מעוניין לעשות.

• הוסף לסימניות
צודק לגמרי. יש מוצר, ואני אחליט אם אני רוצה/אוהב אותו ואם שווה לי לרכוש אותו.
אבל המוצר חייב להיות המוצר שמציגים לי!
אם מציגים לי מוצר ששוקל קילו בעשר ש"ח, אני אחליט אם אני רוצה אותו. אבל החברה חייבת לדאוג שיהיה שם קילו! מכאן ואילך אני אחליט מה אני מעוניין לעשות.
נו
ואם היא לא דואגת ולא עונה לפניות שלך
אז מה תעשה

• הוסף לסימניות
נו
ואם היא לא דואגת ולא עונה לפניות שלך
אז מה תעשה
על זה דיברו שאפשר לתבוע אותם.
אגב, הזמנתי לראשונה במשנת יוסף כריות לא של תלמה אלא של חברה אחרת, זולה יותר,
וכמעט כל הכריות מחוברות אחת לשניה בקבוצות של חמש חמש, לא שייך לאכול את זה.
פשוט לא נקנה את זה שוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה