חיבור אוזנית בלוטוס למחשב

• הוסף לסימניות
רכשתי אוזניית בלוטוס למכשיר הנייד שלי, (אוזנייה Plantronics ML18)
רציתי להשתמש בו גם לשמיעה ישירה מהמחשב. קניתי מתאם בלוטוס ולא הצלחתי להבין איך מחברים אותו בשביל לשמוע דרכו מהמחשב.

חיפשתי מדריכים בכל מיני פורומים ולא הגעתי למענה שמניב לי תוצאות.
ב"התקנים ומדפסות" המתאם מופיע, וכשאני עושה "הוסף התקן" בשביל שימצא את האוזניה, הוא לא מוצא אפילו שהיא דלוקה.
כמו"כ בהגדרות הרמקול אין משהו מושתק.

אודה על תשובתכם.

• הוסף לסימניות
בעיקרון צריך דבר שנקרא BLUTETOOTH STACK שזה אוסף של פרוטוקולים שונים בלוטוס בשביל A2DP או העברת מידע , זה מגיע עם הדרייבר של הדונגל בדכ, אבל הרבה דונגלים סיניים זולים לא מגיעים עם זה , או עם גירסה חלקית וכו (תמיד הזול בסוף עולה ביוקר).

יש כמה נפוצים אבל רובם רשמית עולים כסף .
אפשר להשיג הכל כמובן

תקרא עז עוד כאן
http://en.wikipedia.org/wiki/Bluetooth_stack#Windows

• הוסף לסימניות
לא קיבלתי שום דרייבר עם הדונגל, הוא זיהה אותו והתקין את עצמו לבד. תוכל להפנות אותי להתקנה חינמית ל- BLUTETOOTH STACK?

• הוסף לסימניות
לא חושב שיש חינמי אבל חפש בגוגל

TOSHIBA Bluetooth Stack v8.00.12 x86-x64.a1985.NNTT

זה עובד

• הוסף לסימניות
הורדתי והתקנתי, הענין שהוא מזהה רק את הפלאפון שלי, ולא את האוזניית בלוטוס. (האוזניה מופעלת) המטרה שלי זה להאזין לאודיו של המחשב באוזנית בלוטוס.

• הוסף לסימניות
עשית צימוד ?
איזה ציפ יש על הדונגל ?
יכול להיות שהוא ישן והוא תומך רק ב CALL ולא בMEDIA

• הוסף לסימניות
זה המיץ של המיץ של ה....

כתוב שם שזה מגיע עם תוכנה של BLUESOLELI (שהיא ממש טובה)

ציטוט

"Bundled Bluesoleil™ Utilities for easy connection
"

• הוסף לסימניות
לא קיבלתי עם זה שום תוכנה. זה מגיע במארז סגור בלי מקום לדיסק.
הורדתי את התוכנה ממקום אחר ולא קרה כלום..

• הוסף לסימניות
יש אולי למישהו קישור להורדת התוכנה בשביל מתאם בלוטוס מהסוג המתואר למעלה?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר הצלחתי לחבר את האוזניה למחשב דרך מתאם קטן ללא שום תוכנה. פשוט ברגע שנותנים למחשב לסרוק את הבלוטוסים באזור- צריך ללחוץ על ה"כפתור מענה" שיש באוזניה לחיצה ארוכה עד שהוא מזהה אותו. ולאחר מכן להיכנס להגדרות קול ולהגדיר את האוזניה כברירת מחדל. ו..זהו!

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים לאחר עדכון המחשב, הבלוטוס החל לפעול.

תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה