רשתות חיבור אלחוטי לראוטר של בזק

• הוסף לסימניות
יש לי ראוטר של בזק שהיה מחובר למחשב בחוט.
אני מעוניינת עכשיו להתחבר לאנטרנט באופן אלחוטי.
אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה!
דיברתי עם בזק והם אמרו שאין למחשב WIFI,
כך שהוא חייב להתחבר עם כבל.
תודה!

• הוסף לסימניות
אין למחשב WIFI,
כך שהוא חייב להתחבר עם כבל.
וואו,
על זה לא חשבתי

זה הדבר הראשון שבודקים כשמנסים להתחבר לוויפי

אגב אם מאוד חשוב לך להתחבר עם וויפי יש אפשרות לקנות מתאם רשת חיצוני (כמו אנטנה שמחברים למחשב ב USB)

• הוסף לסימניות
אמרו לי שאני יכולה להתחבר למאיץ עם כבל.

• הוסף לסימניות
אמרו לי שאני יכולה להתחבר למאיץ עם כבל.
מה ז"א?
מגדיל טווח?
אם כן אז כמובן, אין סיבה שלא
זו מטרתו - לאפשר חיבור אינטרנט בעוד מקומות בבית, בכללם חיבור קווי

• הוסף לסימניות
מאיץ MESH של בזק.

• הוסף לסימניות
אין ענין הם סתם מנסים למכור לך משהו יקר
תקני מתאם ווי פי למחשב בכמה שקלים ואז תבקשי מהם את הסיסמה לווי פי ותתחברי.
כמה שקלים בעלי אקספרס, כמה עשרות שקלים בחנות מחשבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה