חיבור בין שני מחשבים

• הוסף לסימניות
יש לי בבית שני מחשבים שאני עובדת עליהם ובכל אחד מהם יש חומר שאני צריכה גם שאני עובדת על המחשב השני,
אמרו לי שיש אפשרות לחבר את שני המחשבים שיהיה אפשר לגשת לחומר שעל המחשב השני בצורה מהירה ולא רק דרך קבוצה ביתית שהחיבור הוא איטי
מישהו יודע מה הפתרון לזה? והאם צריך לזה טכנאי?

• הוסף לסימניות
לא צריך טכנאי בעיקרון.
צריך לחבר את שני המחשבים לאותו ראוטר.
לחפש בכל אחד מהם את המילים 'קבוצה ביתית' בהתחל.
ולהמשיך לפי ההוראות שם.

• הוסף לסימניות
ולא רק דרך קבוצה ביתית שהחיבור הוא איטי
לא הבנתי כוונתך.
שני מחשבים (ויותר, אצלי) המחוברים לנתב, ובכל אחד מהם שיתפתי את כונן הקבצים עם המחשב השני ברשת.
מהירות העברה (גם לקבצים גדולים מאד!) ממש מהירה, וודאי שהגישה לקבצים נוחה וברורה.

זה אצלך איטי?

• הוסף לסימניות
שהחיבור הוא אלחוטי קריאת הקבצים וק"ו העבודה בהם היא מאוד איטית

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה ? מחברים את שני המחשבים לראוטר?

• הוסף לסימניות
כן.
כבלי רשת פשוטים, לחבר את שני המחשבים כל אחד ליציאה נפרדת בראוטר.
url

url

• הוסף לסימניות
אני אנסה
הגם שזה מסובך אצלי כי עמדת הראוטר רחוקה מאוד מעמדת העבודה ולא נראה לי שאני יכולה להתחבר אליו עם חוטים
חוץ מזה הבנתי שיש פיתרון של כבל רשת אבל זה נראה לי מסובך וצריך טכנאי בשביל זה

• הוסף לסימניות
לענ''ד לא מסובך כלל.
אגב, אם מדובר בעבודה קבועה ורציפה, והשימוש בהנ''ל הוא תכוף - המלצתי היא להשקיע לצורך העניין בכבל רשת ארוך כדי הצורך.

או שיבוא יודע דבר עם פתרון אחר ויציע דברו

• הוסף לסימניות
מניסיוני, גם כאשר החיבור הוא דרך wi-fiהמהירות בסדר גמור!

• הוסף לסימניות
מניסיוני, גם כאשר החיבור הוא דרך wi-fiהמהירות בסדר גמור!
זה פשוט תלוי בסוג הראוטר. יותר נכון, בסוג הwifi שהוא תומך בו, ובמהירות שהסוג הזה מספק. ייתכן גם שההתקן שבמחשב תומך בסוג מסוים בלבד.
כדאי לכתוב את סוג הראוטר שנוכל לבדוק.
חוץ מזה הבנתי שיש פיתרון של כבל רשת אבל זה נראה לי מסובך וצריך טכנאי בשביל זה
זה כבל רשת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה