מידע שימושי חיבור בלוטוס לנוקיה 208 כשר

• הוסף לסימניות
אני מנסה לחבר אוזניית בלוטוס לנוקיה 208 כשר ללא הצלחה, המכשיר מזהה את האזנייה ומתחבר אליה ואז כשמחייגים לאיזשהו מספר, הבלוטוס מתנתק. במכשירים אחרים הבלוטוס עובד מצויין.

האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? (דברתי עם אחד שעוסק במכירת מכשירי סלולר והוא טען שזו בעיה מוכרת, ויש קומבינות לחבר את הבלוטוס')

• הוסף לסימניות
אני קופצת על הטרמפ במחילה,
יש לי נוקיה 208 כשר ובטעות הדליקו אצלי את הבלוטוס וזה אוכל את הבטריה אפשר להתפטר מהבלוטוס בצורה כלשהיא שמחייגים משהו ואז לוחצים על כמה ספרות-בקיצור,לא יודעת אם מישהו יודע ויכול להדריך אותי מפה מה לעשות
ממש תודה !

• הוסף לסימניות
רק על ידי שחזור הגדרות יצרן על ידי כוכבית סולמית 7780 כוכבית. הקוד של המכשיר 12345. (למה לא לפתוח נושא חדש?)

נא לחזור לעניין הראשון. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תודה לך וממש סליחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עיצובN;1930026:
אני מנסה לחבר אוזניית בלוטוס לנוקיה 208 כשר ללא הצלחה, המכשיר מזהה את האזנייה ומתחבר אליה ואז כשמחייגים לאיזשהו מספר, הבלוטוס מתנתק. במכשירים אחרים הבלוטוס עובד מצויין.

האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? (דברתי עם אחד שעוסק במכירת מכשירי סלולר והוא טען שזו בעיה מוכרת, ויש קומבינות לחבר את הבלוטוס')

בעיה מוכרת וידועה
את הבלוטוס אפשר לחבר רק פעם אחת ולאחמ"כ אם הוא מתנתק א"א לחבר אותו מנסיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י See you;1930222:
בעיה מוכרת וידועה
את הבלוטוס אפשר לחבר רק פעם אחת ולאחמ"כ אם הוא מתנתק א"א לחבר אותו מנסיון

על יש לעשות את הקוד ולאפס את ההגדרות שנכתב למעלה

• הוסף לסימניות
לא עוזר כי הילדים מדליקים שוב...

• הוסף לסימניות
לאחר נסיונות נואשים, נוכחתי לראות שלאחר שאוזניית הבלוטוס מתנתקת מנוקיה 208 הכשר, לא שייך לחבר אותה שוב בשופו"א,
וע"מ לחסוך עוגמת נפש מאחרים, רציתי להזהיר כאן שאין לרכוש עבור מכשיר זה אוזניית בלוטוס, גם אם המוכר מראה לכם שהאוזנייה כן מתחברת. (כי זה מתחבר רק בפעם ראשונה בלבד!)

• הוסף לסימניות
ב"ה

גם אני מצטרף
וגם אני מאד סובל מהנושא הזה

עכשיו יש לי בלוטוס קליפ אחרי כמה חודשים שמירה קפדנית לא לשחק ולא לנתק ובא אלי מישהו ביקש ממני לחבר את זה פעם אחת אליו ומאז כבר אי אפשר לחבר את זה למכשיר שלי

יצויין שכבר סבלתי כמה פעמים בעבר מזה וכבר עברתי לכמה חדשים מאז אבל כל פעם לומדים מה עוד אסור לעשות כדי לא לנתק אותו

הבעיה שלו הוא שהתפריטים חסומים אילו היה אפשר להגיע לתפריט של ההתקני בלוטוס הקיימים בטלפון והיה אפשר למחוק את ההתקן היו יכולים לחברו מחדש אבל הבעיה שלו שהוא מוכר לו והוא קיים אצלו ואין לו דרך להפעיל אותו מחדש
ובגלל זה כל אחד חדש הוא פועל כראוי עד הניתוק הראשון

מה שהם עשו כדי להכשיר את המכשיר זה שהם חסמו לו תפריטים וכדו' הם הרסו לו את הממשק
השאלה למה אי אפשר להגיע לקיצור דרך של המקשים כדי להגיע לתפריט הזה של התקני בלוטוס ואז לדעת את הדרך ע"י המקשים איך למחוק לו התקן

ומכאן תבוא הבקשה מי שיכול לעזור בנושא הזה יקום ויעזור ויפעל לתקן נושא כאוב זה

עוד אני מבקש מי שיש לו בעיה זאת שיפנה אלי ונחליף את האוזניות בלוטוס ואז שלי יעבוד אצלו ושלו יעבוד אצלי

בכבוד רב
ד. דרליך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עיצובN;1930026:

מכשיר בלוטוס של NOA יותר טובים מנסיון (בלי אחריות)

• הוסף לסימניות
ב"ה

גם אני מצטרף
וגם אני מאד סובל מהנושא הזה

עכשיו יש לי בלוטוס קליפ אחרי כמה חודשים שמירה קפדנית לא לשחק ולא לנתק ובא אלי מישהו ביקש ממני לחבר את זה פעם אחת אליו ומאז כבר אי אפשר לחבר את זה למכשיר שלי

יצויין שכבר סבלתי כמה פעמים בעבר מזה וכבר עברתי לכמה חדשים מאז אבל כל פעם לומדים מה עוד אסור לעשות כדי לא לנתק אותו

הבעיה שלו הוא שהתפריטים חסומים אילו היה אפשר להגיע לתפריט של ההתקני בלוטוס הקיימים בטלפון והיה אפשר למחוק את ההתקן היו יכולים לחברו מחדש אבל הבעיה שלו שהוא מוכר לו והוא קיים אצלו ואין לו דרך להפעיל אותו מחדש
ובגלל זה כל אחד חדש הוא פועל כראוי עד הניתוק הראשון

מה שהם עשו כדי להכשיר את המכשיר זה שהם חסמו לו תפריטים וכדו' הם הרסו לו את הממשק
השאלה למה אי אפשר להגיע לקיצור דרך של המקשים כדי להגיע לתפריט הזה של התקני בלוטוס ואז לדעת את הדרך ע"י המקשים איך למחוק לו התקן

ומכאן תבוא הבקשה מי שיכול לעזור בנושא הזה יקום ויעזור ויפעל לתקן נושא כאוב זה

עוד אני מבקש מי שיש לו בעיה זאת שיפנה אלי ונחליף את האוזניות בלוטוס ואז שלי יעבוד אצלו ושלו יעבוד אצלי

בכבוד רב
ד. דרליך
בדוידקה בירושלים הם מסדרים את הבלוטוס שיעבוד רגיל (כמו שרצית שיהיה בתפריט את כל האופציות) ב-100 ש''ח,
כאחד שמכיר כמה שסבלו מהבעיות המתוארות לעיל (לי אישית יש ג''כ נוקיה 208 אבל ב''ה מסתדר איתו יופי) והם השקיעו את ה-100 שקלים האלו (שלטענתם זה שווה להם בגלל העבודה שלהם-כמה מהם דרייברים, כמה אחרים מתקנים מקררים/מזגנים וכדו' שהם ממש צריכים את הבלוטוס) ומאז הם לא זוכרים שיש בעיה כזאת בכלל
מקווה שהועלתי למישהו

• הוסף לסימניות
בדוידקה בירושלים הם מסדרים את הבלוטוס שיעבוד רגיל (כמו שרצית שיהיה בתפריט את כל האופציות) ב-100 ש''ח,
כאחד שמכיר כמה שסבלו מהבעיות המתוארות לעיל (לי אישית יש ג''כ נוקיה 208 אבל ב''ה מסתדר איתו יופי) והם השקיעו את ה-100 שקלים האלו (שלטענתם זה שווה להם בגלל העבודה שלהם-כמה מהם דרייברים, כמה אחרים מתקנים מקררים/מזגנים וכדו' שהם ממש צריכים את הבלוטוס) ומאז הם לא זוכרים שיש בעיה כזאת בכלל
מקווה שהועלתי למישהו
@סוכן טיסות אפשר פרטים באיזה חנות, כי אני ג"כ סובלת מהבעיה הזו....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש פתרון פשוט לבעיה - ואוסיף רקע קודם:
היישומון בלוטוס' שוועדת הרבנים הכניסה במכשירי נוקיה כשרים היא פגומה במקצתה וברגע שהמכשיר מתחבר לאוזניה אחרת או האוזניה למכשיר אחר - היישום ''קובר'' את ההתאמה עם האוזניה הקודמת,
וזה עיקר הבעיה - כי אם ההתאמה הייתה נמחקת היה אפשר להתאים מחדש - אבל למעשה זה רק נפגם,
ולכן הפתרון הוא למחוק את ההתאמה הקודמת - וזה ע''י נסיון התחברות לאוזניות או מכשירים אחרים - (אפשר ללוות מאחרים...), כי בנוקיה כמות ההתאמות מוגבלת ל-10 - וברגע שמתאימים את המכשיר/אוזניה ה-11 הוא מבקש למחוק אחד מהקודמים - ואז אפשר למחוק את האוזניה שההתאמה שלה נפגעה - ולחבר אותה מחדש,

נ.ב. בפעם הבאה שזה ייפגם - צריך להוסיף רק מכשיר אחד...

• הוסף לסימניות
הרבה חנויות משנים גירסה לרוב זה במאבדות אבל יש כאלה סתם ככה שעושים את זה
את יכול ה לחפש בפורם מתמחים טופ
לא ראיתי שם המלצה על חנות ספיציפית....

יש פתרון פשוט לבעיה - ואוסיף רקע קודם:
היישומון בלוטוס' שוועדת הרבנים הכניסה במכשירי נוקיה כשרים היא פגומה במקצתה וברגע שהמכשיר מתחבר לאוזניה אחרת או האוזניה למכשיר אחר - היישום ''קובר'' את ההתאמה עם האוזניה הקודמת,
וזה עיקר הבעיה - כי אם ההתאמה הייתה נמחקת היה אפשר להתאים מחדש - אבל למעשה זה רק נפגם,
ולכן הפתרון הוא למחוק את ההתאמה הקודמת - וזה ע''י נסיון התחברות לאוזניות או מכשירים אחרים - (אפשר ללוות מאחרים...), כי בנוקיה כמות ההתאמות מוגבלת ל-10 - וברגע שמתאימים את המכשיר/אוזניה ה-11 הוא מבקש למחוק אחד מהקודמים - ואז אפשר למחוק את האוזניה שההתאמה שלה נפגעה - ולחבר אותה מחדש,

נ.ב. בפעם הבאה שזה ייפגם - צריך להוסיף רק מכשיר אחד...
תודה
אבל זה קצת קשה למצוא 10 בלוטוסים

• הוסף לסימניות
לא ראיתי שם המלצה על חנות ספיציפית....

תודה
אבל זה קצת קשה למצוא 10 בלוטוסים
עשיתי את זה בקלות,
פרצתי את המכשיר שיהיה גלוי לכל,
וביקשתי מ-10 חברים עם מכשירים עם עבד mtk (רוב המכשירים הזולים - קיי 21 פיליפס וכדו') שיחפשו את המכשיר שלי ויתחברו אליו,
כמובן - אח''כ כדי לחבר את האוזניה עשיתי שחזור הגדרות כדי שלא יהיה גלוי לכל (כי אז היישום של הבלוטוס לא עובד)

• הוסף לסימניות
הרבה חנויות משנים גירסה לרוב זה במאבדות אבל יש כאלה סתם ככה שעושים את זה
את יכול ה לחפש בפורם מתמחים טופ
ב''מתמחים'' אפשר לראות איך לשנות לבד את התפריט במכשיר נוקיה סי-2 כשר - אבל לא ב-208...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה