חיבור בRDP ל(כמעט) כל המחשבים ברשת, מחזיר הפונקציה המבוקשת אינה נתמכת

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה, מיום חמישי האחרון.
יש לי רשת עם כ-20 מחשבים, כאשר אני מנסה להתחבר ממחשב למחשב, הוא רושם לי:
ארעה שגיאת אימות.
הפונקציה המבוקשת אינה נתמכת.
upload_2018-5-13_13-0-58.png

ניסיתי להבין את הבעיה, כלומר לראות האם זה קורה דווקא מגרסאות מסוימות של windows,
לגרסאות מסוימות של windows אולם לא מצאתי משהו שמאחד את הבעיה.
windows7 - במחשב אחד מצליח להתחבר לwindows server 2016, ואילו מחשב אחר windows7 - לא מצליח לגשת.
כנ"ל ממחשבים עם windows10 למחשבים של windows server 2016.
זה די דחוף לי!!!
אשמח לקבל תשובה בהקדם.

• הוסף לסימניות
להסיר את העדכון של מיקרוסופט
KB4103718 win7
win10 KB4103727

חייב הפעלה מחדש אחר כך וכדי שהבעיה לא תחזור להכנס לעדכונים ולהפוך את העדכון הבעייתי לHIDE

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם לא יעזור
פנו בפרטי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
למה שלא יעזור - עזר כבר לעשרות לקוחות מאז יום חמישי

אהה סבבה
כן אני ראיתי את הבעיה הזאת כבר וזה אחד מהפתרונות שלה , ויש פתרון נוסף לכך זה הכל .

לא כתבתי במפורש שלא יעזור....

• הוסף לסימניות
להסיר את העדכון של מיקרוסופט
KB4103718 win7
win10 KB4103727

חייב הפעלה מחדש אחר כך וכדי שהבעיה לא תחזור להכנס לעדכונים ולהפוך את העדכון הבעייתי לHIDE
תודה רבה רבה!
באמת עזר.
איך אני הופכת עדכון לhide??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה