אביזרים לרכב חיבור הטלפון בבלוטוס

• הוסף לסימניות
טויוטה עם מערכת מולטילמדיה , הבלוטוס נראה עובד. אבל בפלאפון אני לא מצליח למצוא את הבלוטוס של הרכב.
דבר שני. הגיפיאס לא עובד בגלל שיבושי המלחמה או שצריך לעשות איזה פעולה מסויימת או רשת לחבר?

• הוסף לסימניות
תבדוק עם הבלוטוס של הרכב במצב גלוי
ובמרכז היה רק פעם אחת שיבושי גי פי אס

• הוסף לסימניות
תבדוק עם הבלוטוס של הרכב במצב גלוי
ובמרכז היה רק פעם אחת שיבושי גי פי אס
איך בודקים. זה במראה במסך למעלה את הסימן שלו כאילו הוא פועל. אין כ"כ הגדרות.

• הוסף לסימניות
טוב את הבלוטוס מצאתי. לא ידעתי שהוא נקרא אנדרואיד.
לגבי הגיפיאס. זה רק על וייז כנראה. ובלי רשת לא פועל כמובן. אין מערכת גיפיאס רגילה מובנת?

• הוסף לסימניות
בלוטוס לא קשור לג'יפיאס
אתה מדבר על סמארטפון או פל' כשר?

• הוסף לסימניות
בלוטוס לא קשור לג'יפיאס
אתה מדבר על סמארטפון או פל' כשר?
זה שני נושאים נפרדים. התכוונתי שאת הבלוטוס לשיחות הבנתי איך לחבר מצאתי אותו.
אני שואל עכשיו על הבעיה השנייה. המערכת מידע מעלה רק וייז ואין גיפיאס. יש דרך לעדכן גיפיאס?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לעדכן ג'יפיאס?
כדי שהווייז יעבוד צריך להיות בחלק העליון של המערכת מולטימדיה (בגלילה מלמעלה למטה) 2 דברים דלוקים. 1. נתונים ניידים. 2. מיקום
אם זה דלוק אצלך ועדיין עושה בעיות תעדכן

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לעדכן ג'יפיאס?
כדי שהווייז יעבוד צריך להיות בחלק העליון של המערכת מולטימדיה (בגלילה מלמעלה למטה) 2 דברים דלוקים. 1. נתונים ניידים. 2. מיקום
אם זה דלוק אצלך ועדיין עושה בעיות תעדכן
זה וייז אבל אין לי אינטרנט פעיל. אז אני שואל אם אפשר להפוך את הוייז לגיפיאס שלא מצריך רשת אינטרנט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה