כללי חיבור הרבה קבצי PDF שישמר הסדר של הדפים

• הוסף לסימניות
יש לי תיקייה עם מלא חשבוניות בקובץ PDF
שם החשובניות הוא נניח
22003
22004
22005
22006
וכן על זה הדרך
כשאני מחברת אותו לקובץ PDF
באמצעות הפקודה הוסף עמודים/ אחרי עמוד ראשון
הוא לא שומר לי על הסדר
אלא מביא אותם בדיוק הפוך
כלומר
אחרי העמוד הראשון שפתחתי שהוא היה
22001
הוא מביא לי את האחרון 220099
ואחריו 88 וכו'
איך אפשר לחבר אותו לפי הסדר הנכון
חוץ מעימוד באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
אם הPRO שלך הוא באנגלית, תבחרי מהסוף להתחלה כלומר מ99 ל1. אם הוא בעברית תחברי מההתחלה לסוף

• הוסף לסימניות
הוא בעברית
אבל איך אפשר לבחור כיוון?

• הוסף לסימניות
צאי מהPRO. עמדי בתיקיית הקבצים, בחירת הקבצים הרצויים, מקש ימני, שלב קבצים תומכים בPDF, ואז תוכלי לסדר כפי הצורך

• הוסף לסימניות
עשיתי זה את אכן במיזוג קבצים
כמו שכתבת
פשוט האופציה הזאת מופיעה לי רק באחד המחשבים ולא בכולם.

יישר כח!

• הוסף לסימניות
הPRO שלך תומך עברית, או שמעיקרו הוא בעברית? אם מעיקרו הוא בעברית המסמכים אמורים להסתדר לפי סדר בלא קשר למזג קבצים. אם הוא תומך עברית זה סיפור מעט שונה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה