תוכנות חיבור טלפון נייח לשיחות דרך המחשב

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו מידע על אפשרות להתקשר דרך המחשב
אני מעוניין לחבר את הטלפון הנייח שולחני משרדי (שמחובר ע"י כבל לראוטר של הוט)
למחשב דהיינו שאני יוכל להתקשר דרך המחשב
אולי יש איזושהיא תוכנה אפי' לטלפון פשוט שמחבר ע"י כבל
תודה

• הוסף לסימניות
לכאורה זה רק טלפון מיוחד וסוג קו מיוחד (טלפון VOIP)

• הוסף לסימניות
סתם לשיחות דרך המחשב (אתה יכול להגדיר גם איזה מספר יראו שמתקשר, שזה ייראה שהמספר השני התקשר)
יש את האתר הזה:

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו מידע על אפשרות להתקשר דרך המחשב
אני מעוניין לחבר את הטלפון הנייח שולחני משרדי (שמחובר ע"י כבל לראוטר של הוט)
למחשב דהיינו שאני יוכל להתקשר דרך המחשב
אולי יש איזושהיא תוכנה אפי' לטלפון פשוט שמחבר ע"י כבל
תודה
ניתן למנוי עם ציוד פרטי. באמצעות תוכנה מתאימה, למשל זו.
ראה כאן מדוע זה אפשרי למנוי פרטי (בשורה האחרונה ביותר, ראה מסמך נוסף בקישור).
ייתכן שיהיה קשה מאד להשיג מהם פרטים למי שאינו מנוי עם ציוד פרטי, ובאופן כללי התמיכה הטכנית שלהם ברמה בסיסית מאד.

• הוסף לסימניות
ניתן למנוי עם ציוד פרטי. באמצעות תוכנה מתאימה, למשל זו.
ראה כאן מדוע זה אפשרי למנוי פרטי (בשורה האחרונה ביותר, ראה מסמך נוסף בקישור).
ייתכן שיהיה קשה מאד להשיג מהם פרטים למי שאינו מנוי עם ציוד פרטי, ובאופן כללי התמיכה הטכנית שלהם ברמה בסיסית מאד.
אני מחובר להוט ע"י סיבים (הכוונה גם לטלפון שיוצא מהראוטר)
הסתכלתי במסמך בשורה האחרונה
התקשרתי להוט ואמרו לי שהכוונה זה להתחבר לשירות הטלפון מראוטר פרטי (ולא של הוט)
ואין אפשרות כזו דרכם

• הוסף לסימניות
אני מחובר להוט ע"י סיבים (הכוונה גם לטלפון שיוצא מהראוטר)
הסתכלתי במסמך בשורה האחרונה
התקשרתי להוט ואמרו לי שהכוונה זה להתחבר לשירות הטלפון מראוטר פרטי (ולא של הוט)
ואין אפשרות כזו דרכם
אכן. מנוי עם ציוד פרטי = לא רכש את הראוטר מהוט אלא בחנות והגדיר בעצמו או על ידי טכנאי פרטי (אין אפשרות דרכם = אין תמיכה מהם).
גם למנוי עם ציוד פרטי זה לא מתאפשר בקלות, בדרך כלל הסיסמה לא נמצאת באזור אישי (שדרוש SMS כדי לגשת אליו),
וגם אם כן צריך ידע במושגים כדי להבין מה להגדיר בתוכנה.

אם יש לכם מכר שעיסוקו בתחום הרשתות, ייתכן שיוכל להשיג את הפרטים הדרושים על ידי הסנפת תעבורת הרשת (זה מורכב, מאד, תלוי באורך הסיסמה..).

באופן כללי מי שרלוונטי עבורו, שוווה להיות לקוח עם ציוד פרטי

• הוסף לסימניות
אכן. מנוי עם ציוד פרטי = לא רכש את הראוטר מהוט אלא בחנות והגדיר בעצמו או על ידי טכנאי פרטי (אין אפשרות דרכם = אין תמיכה מהם).
גם למנוי עם ציוד פרטי זה לא מתאפשר בקלות, בדרך כלל הסיסמה לא נמצאת באזור אישי (שדרוש SMS כדי לגשת אליו),
וגם אם כן צריך ידע במושגים כדי להבין מה להגדיר בתוכנה.

אם יש לכם מכר שעיסוקו בתחום הרשתות, ייתכן שיוכל להשיג את הפרטים הדרושים על ידי הסנפת תעבורת הרשת (זה מורכב, מאד, תלוי באורך הסיסמה..).

באופן כללי מי שרלוונטי עבורו, שוווה להיות לקוח עם ציוד פרטי
אני רכשתי את הראוטר מהוט, יותר נכון אני שוכר מהם
ועדיין אמרו לי בשירות, שאין אפשרות כזו
אשמח אם תוכל להסביר לי יותר ברור
תודה רבה

מה שכתבתי קודם, ואין אפשרות כזו דרכם, הכוונה שאין אפשרות של חיבור הטלפון למחשב

• הוסף לסימניות
אני רכשתי את הראוטר מהוט, יותר נכון אני שוכר מהם
ועדיין אמרו לי בשירות, שאין אפשרות כזו
אשמח אם תוכל להסביר לי יותר ברור
תודה רבה
אין אפשרות כזו בגלל שרכשת\שכרת מהם את הראוטר. באופן כזה הם לא צריכים לתת לך את הפרטים האלו, אלא לומר לך לחבר טלפון לראוטר.
הראוטר שלהם מגיע מוגדר מראש.
אם לא היית קונה\שוכר את הציוד מהם, הם היו נדרשים לתת לך את הפרטים כדי להגדיר את הציוד שלך.
הפרטים האלו מיועדים להיות מוגדרים בתוך הממשק של הראוטר ולא בתוכנה במחשב (באופן רשמי).

• הוסף לסימניות
בעבר ניסיתי להסניף תעבורת רשת במתאם שיחות של פרטנר וזה לא הצליח כי הקוד נשלח מוצפן, ייתכן ויש כאלו שכן היו מצליחים לפצח את ההצפנה, תכלס לא היה שווה לי את הזמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה