חומרה חיבור כבל רשת לראוטר

• הוסף לסימניות
יש לי מהעבודה מחשב נייד שפתאום מסמן "ההתחברות אינה פרטית" מהעבודה אמרו שיש הרבה הקשחות שאקח כבל ואחבר ישר למודם.
חיברתי למחשב באחת היציאות בראוטר ולא מסמן לי על הראוטר את מספר היציאה שחיברתי . מה אני מפספסת??? וכמובן לא עובד.

• הוסף לסימניות
יש סינון?
אולי תעודת אבטחה?
יש סינון - אתרוג טענו שאין בעיה גם האתרוג וגם מהעבודה.
תעודת אבטחה של אתרוג הורדתי לפני יומים

בכא להבנתי עם כבל רשת זה אמור להתגבר על הסינון ועל האבטחה לא? למה כשאני מחברת הראוטר לא מראה חיבור

• הוסף לסימניות
קודם כל תוודאי שחיברת למקום הנכון כי כבל רשת יכול להיכנס גם איפה שDSL שזה מקום חיבור לתשתית וגם תנסי לשים ביציאות אחרות של הרשת
אם עדיין לא עובד תנסי להחליף כבל רשת
ואם גם זה לא יעזור אז כנראה שיש בעיה באחת היציאות או של הנתב או של המחשב

• הוסף לסימניות
קודם כל תוודאי שחיברת למקום הנכון כי כבל רשת יכול להיכנס גם איפה שDSL שזה מקום חיבור לתשתית וגם תנסי לשים ביציאות אחרות של הרשת
אם עדיין לא עובד תנסי להחליף כבל רשת
ואם גם זה לא יעזור אז כנראה שיש בעיה באחת היציאות או של הנתב או של המחשב
מחובר כעת תקין ולא עוזר. עדין אומר שהחיבור שלי פרטי

• הוסף לסימניות
שכתוב לך החיבור אינו פרטי ובדקת שהכל תקין מבחינת תשתית
רוב הסיכויים שזה קשור לספק ובמקרה שלך זה אתרוג אני מבינה
תפני אליהם ותבקשי מנהל או מישהו בכיר שיעזור לך...
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה