חיבור כמה תמונות ביחד

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אני מחפש תוכנה בחינם שיהיה אפשר לחבר כמה תמונות ביחד עדיף בעברית
אשמח מאוד אם מישהו יכול לעלות

• הוסף לסימניות
אני צריך לחבר איזה בערך 400 תמונות ביחד ולחבר את זה אחד אחד זה לא לענין יש תוכנה שתעשה את זה אוטומטית?
או הכי פשוט שתעשה את זה מPDF הבעייה שכל עמוד זה תמונה נפרדת יש איזה תוכנה שתהטוך את כל הPDF לתמונה אחת גדולה?????????????
תודה רבה לכל העוזרים!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני צריך לחבר איזה בערך 400 תמונות ביחד ולחבר את זה אחד אחד זה לא לענין יש תוכנה שתעשה את זה אוטומטית?
או הכי פשוט שתעשה את זה מPDF הבעייה שכל עמוד זה תמונה נפרדת יש איזה תוכנה שתהטוך את כל הPDF לתמונה אחת גדולה?????????????
תודה רבה לכל העוזרים!!!!!!!!

הייתי עושה קולאז' בפיקאסה.

• הוסף לסימניות
מכניסים תמונות למצגת, מסדרים איך שרוצים
בוחרים הכל, לחצן ימני ו"קבץ"
לחצן ימני, שמירה כתמונה.

כדאי לשנות גודל שקופית להכי גדול שאפשר, ולהשאיר את התמונות גדולות כדי שלא ירד האיכות.
אני עושה את זה הרבה מאד, אבל אף פעם לא עשיתי יותר מכמה עשרות תמונות.

• הוסף לסימניות
הורדתי והתקנתי אני מעלה תמונת מסך
ללא שם.png

• הוסף לסימניות
ידוע שמכשיר C2 לא קורא קובצי PDF אז פשוט חשבתי להפוך את הPDF לתמונה אבל הבעייה שכל עמוד זה תמונה בנפרד ורני רוצה שזה יהיה תמונה אחת ארוכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה