- הוסף לסימניות
יש תוכנה פשוטה וחינמית של המרה
"פורמט פקטורי"
"פורמט פקטורי"
לא נראה לי..
יותר מאוחר..אתה יכול לעלות צילום איך עושים את זה בפורמט פקטורי
תודה רבהיותר מאוחר..
לחץ כאן להורדהלא
אתה יכול לשלוח קישור שישר מוריד את התוכנה
ירד לי קובץ בשם c02090fd-784a-40fe-b5e4-14c6bd9acaf1.tmp
תוריד שוב.ירד לי קובץ בשם c02090fd-784a-40fe-b5e4-14c6bd9acaf1.tmp
וזה קובץ שלא נתמך
תודה רבה התוכנה באנגלית אשמח להסבר קצר איך עושים את זהמצ"ב Picasa
התוכנה בעברית: Tools>Options>Languagesתודה רבה התוכנה באנגלית
ואיך בדיוק מחברים את התמונות שיהיו אחד מתחת לשניהתוכנה בעברית: Tools>Options>Languages
ובוחרים ב"עברית" - האחרון ברשימה>
OK
Yes
ומפעילים את התוכנה מחדש
פתח את פיקאסה > חפש את התיקייה > מעל לתמונות תבחר ב"צור קולאז' תמונות"...ואיך בדיוק מחברים את התמונות שיהיו אחד מתחת לשני
ידוע שמכשיר C2 לא קורא קובצי PDF אז פשוט חשבתי להפוך את הPDF לתמונה אבל הבעייה שכל עמוד זה תמונה בנפרד ורני רוצה שזה יהיה תמונה אחת ארוכה
תודה רבהפתח את פיקאסה > חפש את התיקייה > מעל לתמונות תבחר ב"צור קולאז' תמונות"...
בהצלחה.
איך אני מגיע לזה?פאוור פוינט?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים