חיבור לשולחן עבודה מרוחק וינדוס 7 Home Premium

• הוסף לסימניות
שלום

האם יש אפשרות להוסיף איזה שהו תוסף/ תוכנה כלשהי כדי שיהא אפשר להתחבר מרחוק גם למחשב בעל גירסת וינדוס 7 Home Premium או שחייבים גירסת Ultimate?

האם בוינדוס 10 יש חיבור לשולחן עבודה מרוחק גם בגירסה Home,
או רק בגירסת Professional?

תודה !

• הוסף לסימניות
קצת מוזר לי מה שכתוב פה, למה שRDP של ווינדוס לא יעבוד על גירסת הום פרימיום?
ובוודאי שזה עובד גם על גירסת הום של ווינדוס 10.
כנראה שיש לכם בעיה בהגדרות או של ספק האינטרנט במחשב שאליו מתחברים או בחומת האש.

• הוסף לסימניות
שלום

האם יש אפשרות להוסיף איזה שהו תוסף/ תוכנה כלשהי כדי שיהא אפשר להתחבר מרחוק גם למחשב בעל גירסת וינדוס 7 Home Premium או שחייבים גירסת Ultimate?

האם בוינדוס 10 יש חיבור לשולחן עבודה מרוחק גם בגירסה Home,
או רק בגירסת Professional?

תודה !
דיברו על זה כמה פעמים.
יש את זה:
https://magicode.me/send-file/file/2bfabdf0ec58fc7cb5416b62a7517fa9a9bbd308/view
ואת זה:
https://magicode.me/send-file/file/9bb6badcd47120c81a88e18a0725faac5ef063c0/view
בכדי לסדר את זה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
קצת מוזר לי מה שכתוב פה, למה שRDP של ווינדוס לא יעבוד על גירסת הום פרימיום?
ובוודאי שזה עובד גם על גירסת הום של ווינדוס 10.
כנראה שיש לכם בעיה בהגדרות או של ספק האינטרנט במחשב שאליו מתחברים או בחומת האש.

בגירסת הום פרימיום אין את האפשרות להתחבר לשולחן עבודה מרוחק אלא רק בשביל סיוע לא בשביל שיכלו כמה משתמשים לעבוד על יוזר אחר במחשב.

אבל אין לי איפה להגדיר במחשב אפשר חיבורים לשולחן עבודה מרוחק, רק סימון של אפשר סיוע מרחוק. ואיך שאני מבין תוספים אלו נועדו לאפשר משתמשים מרובים במחשב כאשר האופציה כבר מובנית,

לא הבנתי איך אני משתמש בזה כדי להוסיף את האפשרות הנ"ל,
אשמח להסבר

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה