חיבור לשולחן עבודה מרוחק של וינדוס

• הוסף לסימניות
למחשב שמחובר לראוטר (לנתב מחוברים כמה מחשבים..)
איך?

• הוסף לסימניות
אתה צריך להוסיף בסוף הכתובת את הIP של המחשב עצמו 1 או 2 או 3 תלוי באיזה מחשב מדובר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;984663:
אתה צריך להוסיף בסוף הכתובת את הIP של המחשב עצמו 1 או 2 או 3 תלוי באיזה מחשב מדובר.

מה פירוש של המחשב עצמו, המחבר או הרחוק?

אני לא מדבר על חיבור בין המחשבים המחוברים לראוטר.
ממקום אחר אני רוצה להתחבר ואני מנסה לגשת עם כתובת הIP הראשי שאני מוצא בגוגל.

מישהו אמר לי פעם שצריך פורטים..
ניסיתי לעשות פורטים ואני רושם את כתובת הIP הראשי נקודתיים: ומס' פורט
כך לדוגמא 12.132.22.1:5901 וזה לא הולך לי.

• הוסף לסימניות
הגדרת פורטים בשני הצדדים? או שאתה רק מנסה להיכנס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;984837:
הגדרת פורטים בשני הצדדים? או שאתה רק מנסה להיכנס?

את הפורטים הגדרתי במחשב המרוחק.

• הוסף לסימניות
בעיקרון זה מה שצריך לעשות.
מה הוא אומר לך כשאתה מנסה להתחבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;985046:
בעיקרון זה מה שצריך לעשות.
מה הוא אומר לך כשאתה מנסה להתחבר?

הוא נותן ההודעה שאינו יכול להתחבר, לבדוק חיבורים וכו'
ההודעה הרגילה כשאי אפשר להתחבר

• הוסף לסימניות
תכתוב בסוף:
נקודתיים
3389

:3389
(הנקודתיים לפני).

• הוסף לסימניות
לא לשכוח במחשב השני יהיה מופעל שליטה מרחוק, וגם בחומת אש, שיהיה V

• הוסף לסימניות
המספר שכתבתי, זה הפורט של שולחן עבודה מרוחק של וינדוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;986274:
המספר שכתבתי, זה הפורט של שולחן עבודה מרוחק של וינדוס.

הפורט אני מגדיר לבד לא?
אצלי עשיתי 5901 זה צריך להיות שונה?

• הוסף לסימניות
בעיקרון המחשב מאזין ל RDP (הפרוטוקול של שולחן עבודה מרוחק) בפורט 3389.
אם אתה רוצה לגשת רק למחשב אחד ברשת , פשוט תפנה את פורט 3389 בראוטר למחשב הנל.
אם אתה רוצה שתהיה לך גישה לכמה מחשבים, זה קצת יותר מסובך.
אפשרות אחת לשנות בהם את הפורט שבו הם מאזינים מ 3389 למשל ל 3390 , ואז לעשות הפניה נפרדת בראוטר ל 3390.
אופציה יותר פשוטה ויותר מחוכמת, היא לעשות הפניה של 3390 ל 3389 במחשב X. ברוב הראוטרים יש אפשרות כזאת, דהיינו כשמגיעה בקשה לפורט 3389 הוא יפנה לפורט הנל במחשב מס1, ואילו כשתהיה בקשה לפורט 3390 הוא מפנה למחשב 2 בפורט 3389 .
ואז מה שאתה צריך לעשות זה מהמהחשב המרוחק להתחבר לפי הפורט, נאמר אם ה IP החיצוני שלך הוא 2.2.2.2, אם תתחבר סתם ל 2.2.2.2 בלי שום ציון פורט הוא יפנה למחשב מס1, ואם תציין פורט 2.2.2.2. ככה 2.2.2.2:3390 הוא יפנה למחשב 2 (אבל בפורט הרגיל) . מקווה שהבנת.

האפשרות הראשונה מופיעה קצת כאן

http://windows.microsoft.com/he-il/...op-connections-from-outside-your-home-network

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה