חיבור לשולחן עבודה מרוחק

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את עזרתכם
אני מעונינית להתחבר ממחשב נייד למחשב נייח
אבל שיהיה אפשר לעבוד על 2 המחשבים בו זמנית.
אני חושבת שאפשר לעשות את זה ע"י 'חיבור לשולחן עבודה מרוחק'
אבל כשעשיתי את זה הנייד השתלט על הנייח .

תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא אשת מחשבים, אבל אם יש אפשרות זה ע"י 2 יוזרים במחשב.
משתלטים על שם משתמש אחד, והשני יכול לעבוד במקביל במקום עצמו

נראה לי שאיש מחשבים צריך לסדר את זה, פעם עשו לי בעבודה כזה דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2161258:
לא ברורה לי השאלה \ השאלות

היא מתכוונת על Concurent RDP

איזה מערכת הפעלה זה המחשב שאתה רוצה להתחבר אל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;2161378:
היא מתכוונת על Concurent RDP

איזה מערכת הפעלה זה המחשב שאתה רוצה להתחבר אל.

ווינדוס 8

• הוסף לסימניות
8.1

• הוסף לסימניות
הנה קישור לtermsrv.dll של וינדוס 8.1 להחליף עם המקורי שיש במחשב (עדיף לשמור הישן במקום לשם גיבוי)

http://1drv.ms/1av0mYh

• הוסף לסימניות
איפה אני מוצאת את הקובץ המקורי?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
c:\Windows\System32\termsrv.dll

• הוסף לסימניות
זה עדיין משתלט
אולי הייתי צריכה לעשות קודם הפעלה מחדש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה