- הוסף לסימניות
המחשב חדש, הוא לא מכיר במדפסת.
איך מחברים מדפסת למחשב? איך גורמים למחשב לזהות את הגוף שהתחבר אליו?
תודה לעוזרים.
איך מחברים מדפסת למחשב? איך גורמים למחשב לזהות את הגוף שהתחבר אליו?
תודה לעוזרים.
יש ברור.יש כאבל?
אני מנסה תודה.לוח הבקרה, התקנים ומדפסות, הוסף מדפסת.
צביה תודה רבה מדפיס מעולה, עזרת לי, שבוע טוב ומבורך.לוח הבקרה, התקנים ומדפסות, הוסף מדפסת.
יש לי מדפסת hpדגם laser jet pro mfp m127fsאיך מחברים מדפסת למחשב? איך גורמים למחשב לזהות את הגוף שהתחבר אליו?
יש לי מדפסת hpדגם laser jet pro mfp m127fs
המחשב לא מזהה אותה בשום דרך
מה עושים?
שוב ושוב עד שזה הולך.לוח הבקרה, התקנים ומדפסות, הוסף מדפסת.
תכבי תדליקי תנערי תרענני....אני בפעם העשירית ו....גורנישט![]()
אשמח להדרכה מפורטת אם אפשראולי חיבור מרחוק? Wi-Fi Bluetooth
אני לא מתמצאת בדגמים של מדפסות. אבל אם היא חדשה אמורה להיות הדרכה מפורטת בחוברת שמצורפת אליה.אשמח להדרכה מפורטת אם אפשר
כנסי לקישור תורידי את כל הדרייברים ותתקיניאני בפעם העשירית ו....גורנישט![]()
אולי תורידו מפה את כלי האבחון ו/או את מנהלי ההתקנים:יש לי מדפסת hpדגם laser jet pro mfp m127fs
המחשב לא מזהה אותה בשום דרך
מה עושים?
כנסי לקישור תורידי את כל הדרייברים ותתקיני
ביצעתי הורדה-המדפסת עובדת מצוין!!אולי תורידו מפה את כלי האבחון ו/או את מנהלי ההתקנים:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים