איפה היתה הבעיה?
(יש לעשות "השב" כדי שיראו שהתקבלה תגובה)לא יודעת לא מצליחה להבין מה אני צריכה לעשות,
הבנתי שאני קודם כל צריכה להגדיר בתוכנה ואני לא מבינה איך לעשות
תודה!
מה זה אומר למצאו את הקוד בתוכנה?(יש לעשות "השב" כדי שיראו שהתקבלה תגובה)
מצאת בתוכנה את הקוד?
אני עשיתי את זהעדיין רלוונטי?
גם לי הייתה בעיה דומה.....
ופתרו לי אותה איפה שקניתי את הסים.
יש שם ארבע שורות... צריך לכתוב משהו בראשונה ובאחרונה.
אמרו לי שלכל סים צריך לכתוב משהו אחר... תנסו....אולי יעבוד..
[אשמח לעדכון...]
צפה בקובץ המצורף 1549035
אני מתכוונת לזה....לא צריך לכתוב שום דבר בשורת הקוד....
מה זאת אומרת לא יודעת אם זה היה טוב???
יש אינטרנט או לא??
מה הפירוש? זה דרך המלך....אל תנסי בכלל מהכיוון שם... אל תכנסי לזה.... [גם אני נכנסתי דרך שם בהתחלה ולא הצלחתי..]
תכנסי דרך הסימון של גוגל למטה בצד ימין......
זה מה שזה עושה לי..כי צריך קוד אולי?
כי זה חסום להם משם...
עדיף להיכנס מהסרגל כלים במסך בצד ימין למטה שיש שם סימון של גוגל....
[אולי גם שם זה יהיה חסום אבל אצלי זה עבד...]
מצאת את הקוד?זה מה שזה עושה לי..
לאמצאת את הקוד?
כתבתי לעיל
זה נראה שהסטיק שלך הוא בלי ראוטר...
כלומר סטיק ישן שאפשר להשתמש בו רק כאשר הוא מחובר למחשב ולא צריך קודזה נראה שהסטיק שלך הוא בלי ראוטר...
לא כי איך לי את ה'WALAN'כתבתי לעיל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים