כללי חיבור מסגרות טקסט

• הוסף לסימניות
איך מחברים באינד'זיין שני מסגרות טקסט שיהיו מסגרת אחת, דהיינו בצורת ברך.
כמוד עימוד של רש"י בגמ'?

• הוסף לסימניות
הראו לי לא מזמן בבית פרוג. בכללי זה נראה ככה:

עמודה ימנית, עמוד שמאלית והאמצעית עם דחיית טקסט

קבצים מצורפים

• Untitled-3.jpg
    KB 348.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;519467:
הראו לי לא מזמן בבית פרוג. בכללי זה נראה ככה:

עמודה ימנית, עמוד שמאלית והאמצעית עם דחיית טקסט
כן אבל מה נעשה שלפעמים רש"י עם הברך זה על כל הדף למטה?
אמרו לי שאפשר לחבר שני מסגרות טקסט שהם נהפכות לאחת, כמו הרב טקסט של התג.
אנא מי יכול להסביר לי זה מאוד חשוב לי!!!1!!!

• הוסף לסימניות
תפתח שתי תיבות טקסט, תלחץ על ה+ ואז על התיבה השניה..

קבצים מצורפים

• Untitled-3.jpg
    KB 422.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
וככה זה נראה כמו שביקשת:

קבצים מצורפים

• Untitled-3.jpg
    KB 234.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הנה צילום מסך של התיבות:

קבצים מצורפים

• Untitled-3.jpg
    KB 344.1 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
כל אוביקט יכול להפוך לתיבת טקסט ע"י בחירתו, כניסה ל: object-content ובחירה באפשרות טקסט, האוביקט יהפל לתיבת טקסט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;519498:
תפתח שתי תיבות טקסט, תלחץ על ה+ ואז על התיבה השניה..
זה עושה לי קישור אבל לא הופך לי אותם לתיבה אחת :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה