חיבור מסך למחשב נייד

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד של ASUS, מסך של DELL וחיבור של HDMI, וכשאני מחברת אותם המחשב לא מזהה את המסך. מה עושים?

• הוסף לסימניות
מנין לך שהמחשב לא מזהה את המסך, אולי המסך לא מזהה את המחשב?

• הוסף לסימניות
נסי לחבר את המסך ורק לאחמ"כ לעשות הפעלה מחדש למחשב, אם לא עוזר אולי הכבל לא תקין.

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד של ASUS, מסך של DELL וחיבור של HDMI, וכשאני מחברת אותם המחשב לא מזהה את המסך. מה עושים?
רוב הבעיות האלה הם בעיות של דרייברים אם תכתבי את הדגם המדוייק של המחשב נוכל לעזור לך עם קישורים.

מה קורה כשאת לוחצת על מקש הווינדוס במקלדת פלוס P??

• הוסף לסימניות
כשאת על שלחן עבודה הקישי קליק ימני על העכבר - הגדרות תצוגה, אם יש לך שני צגים יהיה כמה אופ]ציות לדוגמא האם לראות בשני המסכים אותו דבר וכדו'
הכי פשוט לבדוק אם כשאת פותחת רשום 1 או שרשום 1 2

• הוסף לסימניות
יש כמה תתי דגמים לדגם הזה יש כאלה עם כרטיס מסך מובנה של אינטל בלבד וישנם שיש בנוסף גם של נבידיה. חשוב שתכתבו את כל הדגם או שתבדקו אם יש לכם כרטיס מסך של נבידיה.

בכל מקרה תענו על זה. חשוב מאוד!

• הוסף לסימניות
יש כמה תתי דגמים לדגם הזה יש כאלה עם כרטיס מסך מובנה של אינטל בלבד וישנם שיש בנוסף גם של נבידיה. חשוב שתכתבו את כל הדגם או שתבדקו אם יש לכם כרטיס מסך של נבידיה.

X541UV-XX151D

עניתי על זה למעלה - נפתח לי ארבע אפשרויות מתוכם מתאפשר לי לבחור רק באופציה של מסך המחשב.

• הוסף לסימניות
תנסו דרך שם לבחור את המסך.
בכל מקרה כנראה שלא זה הבעיה כדאי שתנסו עם כבל אחר ו\או מסך אחר.

אני לא רואה שם פשרות לבחור מסכים.
המסך והכבל לכאורה תקינים השתמשתי בהם למחשב נייח עד לפני כמה ימים.
זה לא עניין של דרייברים?

• הוסף לסימניות
זה הדרייבר המעודכן בשביל הנבידיה.
אני די סקפטי לעניין.

תעלו תמונה של 'מנהל התקנים' כשהמסך מחובר וכש'מתאמי תצוגה' ו'צגים' פתוחים.

• הוסף לסימניות
תעלו תמונה של 'מנהל התקנים' כשהמסך מחובר וכש'מתאמי תצוגה' ו'צגים' פתוחים.

1584970919644.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה