מצלמה חיבור מצלמה למחשב באמצעות wifi

• הוסף לסימניות
מצטרף אני צריך עזרה בחיבור G9 למחשב בחיבור אלחוטי

• הוסף לסימניות
כתוב שצריך מספר סידורי של המצלמה כדי להוריד את התכנה
איפה יש את המספר הסידורי?
(מצלמת קנון sx620)

• הוסף לסימניות
אצלי מצלמה SX620 זה נמצא מתחת המצלמה בצד שמאל, יש שם כעין מדבקה עם כל מיני פרטים ויש שם מס' סידורי.

• הוסף לסימניות
ואת מצליחה להתחבר למחשב דרך WIFI?
מישהו יכול להדריך בדיוק איך מתחברים?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת בדיוק מה זה המספר הסידורי....

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת בדיוק מה זה המספר הסידורי....
מקווה שאת מצליחה לראות, זה קצת מטושטש...
אבל זה המקום שרשום בו המספר הסידורי.

קבצים מצורפים

• WIN_20200428_01_45_55_Pro.jpg
    WIN_20200428_01_45_55_Pro.jpg
    KB 87.9 · צפיות: 103
  • הוסף לסימניות
לכל אחד זה מספר אחר או שאני יכולה להשתמש בשלך?
כי אין לי פה מספר סידורי
ניסיתי את כל המספרים שכתובים שם והכל לא טוב

• הוסף לסימניות
לי קרתה איזו פדיחה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...
יש לי מצלמה sx720, וחיברתי אותה לשירותים של קנון.
הכל עבד לי נהדר, שליחת מיילים, העלאה לגוגל דרייב וכו', אבל היום בטעות איפסתי במצלמה את כל ההגדרות של הווי-פיי, והכל נמחק...
עכשיו כשניסיתי להתקין מחדש - גיליתי שקנון שיפצו את האתר, ולא מוצאת את האופציה להוסיף שירותים למצלמה.

אשמח לעזרתכם!
תודה!

• הוסף לסימניות
לכל אחד זה מספר אחר או שאני יכולה להשתמש בשלך?
כי אין לי פה מספר סידורי
ניסיתי את כל המספרים שכתובים שם והכל לא טוב
המצלמה שלי היא SX620 המס' הסידורי שלי הוא 843063008458, אני הורדתי את התוכנה למחשב ואני לא יודעת איך מתקדמים הלאה, אם תדעי אשמח אם תשתפי.

• הוסף לסימניות
הסרטונים שם חסומים בנטפרי, אם תוכלי להסביר לי איך אשמח.

• הוסף לסימניות
גם לי יש מצלמת כנון 620 ולא מצליחה להתקין אותה.

משהו יכול להדריך אותי??

תודה רבה

• הוסף לסימניות
מי שמיתחבר עם סטיק יש אפשרות לחבר אותו לשקע ולחפש אותו ולהתחבר איתו למחחשב בד"כ הסיסמא 1234567890
ואז ליכתוב במצלמה את השם של הסטיק נדמה לי קוראים לזה ssid ואז זה מתחבר
עובד בנט פרי
לא בכל סטיק יש גם wifi אבל בהרבה כן יש

• הוסף לסימניות
יש לי גם קנון SX620 אני הצלחתי להתחבר למחשב עם וויפי (תכלס זה חיבור איטי- העתקה של כל תמונה לוקחת הרבה זמן - עדיף קורא כרטיסים...)
אבל יש במצלמה גם אפשרות להתחבר לענן - אני לא מצליח לעשות את זה - זה מבקש לרשום מייל וח"כ וא כותב לי שהשעה והתאריך שלי לא נכונים :( (הם כן...)

זה קרה לעוד מישהו?

• הוסף לסימניות
מי שמיתחבר עם סטיק יש אפשרות לחבר אותו לשקע ולחפש אותו ולהתחבר איתו למחחשב בד"כ הסיסמא 1234567890
ואז ליכתוב במצלמה את השם של הסטיק נדמה לי קוראים לזה ssid ואז זה מתחבר
עובד בנט פרי
לא בכל סטיק יש גם wifi אבל בהרבה כן יש

תודה אנסה

• הוסף לסימניות
יש לי גם קנון SX620 אני הצלחתי להתחבר למחשב עם וויפי (תכלס זה חיבור איטי- העתקה של כל תמונה לוקחת הרבה זמן - עדיף קורא כרטיסים...)
אבל יש במצלמה גם אפשרות להתחבר לענן - אני לא מצליח לעשות את זה - זה מבקש לרשום מייל וח"כ וא כותב לי שהשעה והתאריך שלי לא נכונים :( (הם כן...)

זה קרה לעוד מישהו?

לי זה לא קרה הצלחתי להתחבר לענן ולא למחשב איך הצלחתם?
תבדקו שהמקום מוגדר נכון א"א ישראל תבחרו אזור קהיר

• הוסף לסימניות
לי זה לא קרה הצלחתי להתחבר לענן ולא למחשב איך הצלחתם?
תבדקו שהמקום מוגדר נכון א"א ישראל תבחרו אזור קהיר
המקום מוגדר לקהיר וגם לשעון קיץ ולשעה הנכונה.
יש מצב שזה קשור לחסימה? (אתרוג)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה