חיבור נט סטיק

• הוסף לסימניות
ניתקנו אותו כשקנינו את המחשב,
כבר התחרטתי על זה אלף פעמים.
לא מתחרטים על דברים טובים...
יש כבלים יעודיים עם יציאות של USB משתי הצדדים ניתן לקנות באורך שמתאים לכם
ולחבר בקצה את הסטיק
[אם יש WIFI אז פשוט מחברים אותו לחשמל או מטען נייד בחלון...]
והיותר מומחים ממני אולי יגידו אם יש חיבור שמייצר WIFI כמו שאמרת איזה צי'פ או משהו
המון בהצלחה

• הוסף לסימניות
בלת"ק
לא כל נטסטיק מתאים לכל חברות הסימים.

• הוסף לסימניות
זה ממש לא נוח להתנייד עם הכבל...
יש דבר כזה לקנות איזה צ'יפ שיפעיל את הWIFI וידע לתקשר איתו?
כן, למשל זה
או זה
ויש גם כאלה עם אנטנה

• הוסף לסימניות
זה ממש לא נוח להתנייד עם הכבל...
יש דבר כזה לקנות איזה צ'יפ שיפעיל את הWIFI וידע לתקשר איתו?
גם לי נהרסה האנטנה של הWIFI והשתמשתי בזה עד שהוא נשבר לי הוא היה דיי מוצלח
(ק.ש מנסיון)

• הוסף לסימניות
מה יכולה להיות הסיבה שהתקשורת מתנתקת לי כל כמה דקות
ואז אני לוחצת על הכפתור של WPS וזה מתחבר שוב...
או שצריך ממש לכבות אותו לגמרי ולהדליק מחדש ואז מתחבר.

@אלי @@@

• הוסף לסימניות
מה יכולה להיות הסיבה שהתקשורת מתנתקת לי כל כמה דקות
ואז אני לוחצת על הכפתור של WPS וזה מתחבר שוב...
או שצריך ממש לכבות אותו לגמרי ולהדליק מחדש ואז מתחבר.

@אלי @@@
לא מכיר בעיה כזו ואני כרגע עם הסטיק הזה כמו כל יום
אני הייתי מתכתב עם המוכר ובודק אצל חברת הסלולר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה