חיבור נייד למסך חיצוני= הרמקול לא עובד

• הוסף לסימניות
חיברתי את הנייד למסך חיצוני
אבל אין לי שמע...(לא ברמקול של הנייד ולא באזניות)
איך שאני מנתקת את החיבור, השמע עובד בנייד...

יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
חיברתי את הנייד למסך חיצוני
אבל אין לי שמע...(לא ברמקול של הנייד ולא באזניות)
איך שאני מנתקת את החיבור, השמע עובד בנייד...

יש מה לעשות?
באיזה חיבור את משתמשת?
אם זה HDMI אוטמטית השמע יעבור אליו, וצריך להגדיר לו שימשיך להשמיע מהמחשב\מחיבור האוזניות.

• הוסף לסימניות
תודה!
אכן החיבור הוא HDMI
השאלה היכן ניתן להגדיר שהשמע ימשיך לפעול גם כשאני מחברת את הכבל...?

• הוסף לסימניות
תודה!
אכן החיבור הוא HDMI
השאלה היכן ניתן להגדיר שהשמע ימשיך לפעול גם כשאני מחברת את הכבל...?
למיטב זכרוני פשוט ללחוץ על סמל הרמקול בשורת המשימות, מעל מחוון העוצמה יש שורה שכתוב בה את שם ההתקן שלוקח את השמע. בסוף השורה ישנו חץ קטן. ללחוץ עליו ולבחור את ההתקן הרצוי.
(האמור לעיל מתייחס לווינ' 10, ואולי גם ל8)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זהו, ככה זה אצלי במחשבים של וינדוס 10
אבל יש לי אחד, שרק בו כרגע אני יוכלה לעשות איזו עבודה
והוא וינדוס 7.....
לא ציינתי זאת מהתחלה

מקווה שמישהו כאן זוכר מעבר להרי החושך....אין שם את האופציה הנ"ל ואין לי שמע : (

• הוסף לסימניות
זהו, ככה זה אצלי במחשבים של וינדוס 10
אבל יש לי אחד, שרק בו כרגע אני יוכלה לעשות איזו עבודה
והוא וינדוס 7.....
לא ציינתי זאת מהתחלה

מקווה שמישהו כאן זוכר מעבר להרי החושך....אין שם את האופציה הנ"ל ואין לי שמע : (
אם אני לא טועה, התהליך דומה.
דאבל קליק על סמן הרמקול באזור ההודעות,
מעל המחוון הראשי (זה שגורר איתו את שלל המחוונים האחרים) יש סמל\כיתוב של החומרה הלוקחת את השמע.
גם שם ניתן לשנות ע''י לחיצה על חץ קטן ליד.
אם לא מסתדר, אשמח לעזור בשליטה מרחוק יען כי אין לי כרגע ווינ' 7 באזור

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!
עזרתם לי מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה