חיבור שלושה מסכים

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחבר שלושה מסכים שיתנו תצוגה אחת, כלומר, העכבר עובר ממסך
למסך. בכרטיס מסך שלי יש שלוש יציאות, שני DMI ואחד HDMI.
שייך לחבר שלושה מסכים לשלושתם, או שאני צריך להוסיף כרטיס?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נראה לי שאי אפשר כמות שזה.
וגם להוסיף כרטיס, צריך לדעת איך להגדיר, שיקרא את שניהם.

• הוסף לסימניות
לא רשמת דגם של כרטיס המסך לכן לא ניתן לענות על כך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;1116743:
לא רשמת דגם של כרטיס המסך לכן לא ניתן לענות על כך
בהצלחה

gforce 560

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1116800:
התשובה חד משמעית במקרה זה היא לא
הסיבה כי הכרטיס עם שבב של Nvidia שאינו מאפשר זאת רק אם היה לך דגם עם שבב כפול או כרטיס נוסף ליצירת SLI
במקרה זה אם הית הולך על כרטיס משבב של AMD היתי יכול לעשות זאת בלי שום בעיה

בכל מקרה פתרון אפשרי שתוכל לעשות במידה ויש לך לוח אם מתקדם עם יציאת מסך בדוק בהגדרות BIOS אם יש לך הגדרת iGPU Multi-Monitor יעודה לאפשר שילוב גרפיקה בין כרטיס המסך לציפ בלוח האם ותוכל כך לנצל אותו
בדרך כללה הגדרה זו נמצאת תחת נתיב המיקום בהגדרות ה- BIOS
advanced/system agent configuration/graphics configuration

במידה וכן בעת העלית המערכת התקן את הדרייבר למתאם VGA שנמצא וכך תוכל לפרוס בהרחבה את התצוגה לשלושה מסכים שונים

בפעמים הבאות כדי להתייעץ עם אנשי מקצוע לפני קנית כרטיס מסך ולוח האם.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה