דרוש מידע חיבור שקע + מתג

• הוסף לסימניות
מישהו יודע להסביר לי איך מחברים כזה שקע לקיר?
1752576906015.png

מהחור בקיר יוצאים ארבעה חוטים בלבד (כנראה אין ארכה) חוט אדום, כחול, צהוב- ירוק וחום, כל השילובים שניסינו לחבר לא הצליחו וחלקם עשו קצר (כנראה חיובי מול חיובי) מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע להסביר לי איך מחברים כזה שקע לקיר? צפה בקובץ המצורף 2013656
מהחור בקיר יוצאים ארבעה חוטים בלבד (כנראה אין ארכה) חוט אדום, כחול, צהוב- ירוק וחום, כל השילובים שניסינו לחבר לא הצליחו וחלקם עשו קצר (כנראה חיובי מול חיובי) מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה
המפסק שמורכב על השקע שבתמונה מיועד להדליק או לכבות את השקע עצמו, לא לשמש כמפסק עבור תאורה.
חיבורו ככל שקע אחר: 1. הארכה (צהוב ירוק), 2. שלילי (כחול), 3. חיובי (חום\אדום, תלוי בנות כמה ההשחלות). את החיובי יש לחבר לכניסת ה0 של המפסק, ולוודא שה I במפסק מגושר חזרה לתוך השקע.

בגדול ובקטן, ממליץ מאוד להביא איש מקצוע שמבין ומוסמך, או לפחות לברר היטב עם מי שהכין את התשתית מה בדיוק הוא הכין שם.

ט.ל.ח

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אז איזה שקע כן מיועד לתאורה וחשמל בנפרד? מוזר כי כך היה נראה גם השקע הקודם...

• הוסף לסימניות
זה כן מיועד לכיבוי תאורה + שקע חשמל
אם יש צהוב ירוק אז כן יש הארקה
4 חוטים שיש בקופסה כך זה צריך להיות

בטח יש ביוטיוב הדרכה להרכבה
תכתבו ''התקנת שקע כוח + מפסק בתוך הטיח'' תקבלו סרטני הדרכה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע להסביר לי איך מחברים כזה שקע לקיר? צפה בקובץ המצורף 2013656

תודה רבה
מה היה לפני?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש חיובי אחד שנותן גם לשקע וגם לנורה.
אם זה כך אמור להיות חיובי אחד (או החום או האדום), אחד שנותן חשמל לנורה (השני מביניהם) שלישי הוא השלילי (הכחול), רביעי להארקה (צהוב-ירוק).
צריך לבדוק אם יש חיבור מובנה בין המתג לשקע או שצריך לפצל את החוט החיובי עם שוקולד למתג והשקע.
טיפ נוסף: בחיובי אמור להיות זרם חשמל מתי שהפיוז למעלה, לכן כדאי לעבור על כל ה-4 חוטים לפני ההתקנה עם מברג טסטר ולבדוק איזה חוט מדליק את הנורה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אז איזה שקע כן מיועד לתאורה וחשמל בנפרד? מוזר כי כך היה נראה גם השקע הקודם...
אני חוזר בי במקצת מה שכתבתי. לא הייתי עושה ככה, אבל מאחר ושאלתם,
ומאחר ו @המטבח של סימא הציע\ה,
הנה לינק לסרטון די ברור ביוטיוב בנושא.
בהצלחה ובזהירות!

https://youtu.be/ZoSHukAxAIg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה