חיבור VPN למחשב עם נתיב- האם שייך?

• הוסף לסימניות
למחשב עם תוכנת הסינון של נתיב, האם שייך להתחבר עם חיבור VPN?

• הוסף לסימניות
זאת אומרת שאם יש לי נתיב ואני מתחבר לVPN עם מסלול אחר של סינון זה יעבוד?

• הוסף לסימניות
אני מאמין שאהרן אומר את זה מידע.
אבל ברימון הם חוסמים כל שרת VPN שהם יודעים כי זה מונע כל אפשרות לסנן את האינטרנט. הדרך היחידה איתם זה ברמות הנמוכות להתחבר לשרת שהם לא מכירים.
אולי בנתיב זה אחרת.

• הוסף לסימניות
ברימון (ללא להתייחס האם זה אכן חסום..) החסימה מתבצעת אצל הספק, לכן אם מחליפים ספק ע"י VPN החסימה לא קיימת.
בשונה מנתיב בה החסימה מתבצעת במחשב עצמו, לכן זה אפשרי ונתיב ממשיך לסנן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;1535134:
ברימון (ללא להתייחס האם זה אכן חסום..) החסימה מתבצעת אצל הספק, לכן אם מחליפים ספק ע"י VPN החסימה לא קיימת.

רימון לא חוסמים vpn.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;1535134:

זה בתנאי שלא מותקנת תוכנת רימון/אתרוג, שאז אי-אפשר להתחבר ע"י VPN אחר

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון אז אפשר לגלוש רק מה שפתוח בנתיב בלי קשר למה שפתוח לVPN?

הבנתי נכון?

• הוסף לסימניות
לדעתי אין כזה דבר רימון חוסמים או לא חוסמים. זה תלוי בפרופיל של המשתמש. זה לא קשור למדיניות של החברה.
יש כאלה שחסום להם. ויש כאלה שפתוח להם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י g2035;1541144:
אם הבנתי נכון אז אפשר לגלוש רק מה שפתוח בנתיב בלי קשר למה שפתוח לVPN?
הבנתי נכון?
משום מה נוצר כאן קצת בלבול...

אז לסיכום ותימצות: זה תלוי אם הסינון הוא על הספק או על המחשב.
אם הסינון על המחשב, תשאר מסונן בכל מקרה, גם אם תתחבר עם vpn. ואם הסינון הוא על הספק, אז גלישה דרך vpn, תתן לך גלישה שאיננה מסוננת.

הן באתרוג-רימון, והן בנתיב, ישנה אופצייה לקבלת ספק מסונן+תוכנת סינון למחשב, שתשאיר לכם אינטרנט מסונן גם אם תגלשו עם vpn.

• הוסף לסימניות
לסיכום: אני גם עובד בטכני שם (באתרוג) וכמו שכתב הניק "רמה פלוס". ברגע שמתקינים תוכנת אתרוג למחשב בצורה תקינה אין אפשרות לגלוש בלי סינון מאותו מחשב. כמובן שזה מחייב שם משתמש וסיסמה בפני עצמם לצורך חיבור vpn נפרד...

• הוסף לסימניות
אחד מהמתכנתים ברימון אמר לי כך. באתרוג אין אפשרות לויפיאן זה חסום, ברימון בכל הרמות ניתן ויפיאן. נתיב חסום ויפיאן, אני לא מבין איך אתם חושבים שפתוח, לא אחד ולא שתיים זה פשוט חסום.

• הוסף לסימניות
נתיב VPN לא חסום, הם פשוט מסננים את מה שמגיע דרך ה-VPN.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בן של מלך;1557756:
אחד מהמתכנתים ברימון אמר לי כך. באתרוג אין אפשרות לויפיאן זה חסום, ברימון בכל הרמות ניתן ויפיאן. נתיב חסום ויפיאן, אני לא מבין איך אתם חושבים שפתוח, לא אחד ולא שתיים זה פשוט חסום.
במחילה, אבל או שלא הבנת מה הוא אמר לך, או שהוא לא הבין מה אתה שואל...

גלישה דרך vpn, פירושו, גלישה דרך ספק אינטרנט אחר. ואם הספק ההוא לא מסונן, לא יעזור אתרוג-רימון-נתיב, תהיה לך גלישה שאיננה מסוננת. וזה לא משנה בכלל לקוח של מי אתה, ולאיזה חטיבת סינון או תוכנית סינון אתה מחובר.
בכדי שגם הvpn שלך יהיה מסונן, ישנה אופצייה אחת - סינון גם על המחשב. וגם כאן זה לא משנה לקוח של מי אתה, כי לכל החברות ישנה אופצייה לקבלת תוכנת סינון למחשב, חוץ מהסינון או בלעדיו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה