נהיה לנו חור בקיר כי המשקוף פירק אתו את כל המסגרת מסביב
נהיה חור שפרקו את הישן? הדירה ישנה? מה ניסיתם לעשות?התחלנו תהליך משפטי נגדם והתייאשנו...
כל המשקוף זז ופירק חלק מהקירנהיה חור שפרקו את הישן? הדירה ישנה? מה ניסיתם לעשות?
האם דלתות פנדור דגם פרימיום עם צירים נסתרים
יותר טוב מהדגמים האחרים?
חלק מהמתקינים שלהם לא מקצועיים בעליל.מה יצא פה לגבי הדלתות של שריונית חוסם?
אנחנו עשינו לא מזמן אצל דלתות אלוןאז איזה דלתות בתכלס?
פנדור לא שריונית לא מה כן??
לא מזמן זה לא מספיק. גם אני ממש צריכה להתקין דלתות..אנחנו עשינו לא מזמן אצל דלתות אלון
היינו מרוצים מהשירות ומההתקנה
מה עשית בסוף?אני צריכה עכשיו לקנות דלתות פנים
היה ברור לי שאני הולכת על פנדור,
בחיפוש קליל ברשת ובמיוחד בפרוג עלו תגובות מזעזעות על פנדור
...
אשמח מאוד לחוות דעתם!
ולמי שיש נסיון עם פנדור יוניק עוד יותר טוב,
תודה!!!
בידוד זה פרמטר אחדקנינו אצל דלתות אלון די מרוצים
השירות לא היה מושלם אבל בכללי הדלתות אטומות כמו שצריך ומצד שני שומעים את הילדים כשבוכים בלילה סהכ מרוצים מהדלתות
ההתקנה הייתה בסדר חוץ מדלת אחת שפשוט בחוצפה הם גם התקינו לא טוב וגם גבו 250-300 שקל להגיע פעם שניה לתקן וגם אז לא תיקנו. שאר הדלתות סידרו .בידוד זה פרמטר אחד
רמת ההתקנה והחוזק שלה
עמידות ההלבשה של הדלת
עמידות הדלת עצמה..
כמה שנים יש לכם את זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //