סוף-סוף...2. שו"ר ב"מ קיד: שהתבאר שלא היה בקי. אך הוא רבה בר אבוה
הלא מפורש שם שמדובר ברבה בר אבוה2. שו"ר ב"מ קיד: שהתבאר שלא היה בקי. וצ"ע דהרי הוא רבה בר נחמני.
מצטרףזבון וזבין
חידות חדשות בבקשה
אני משתמש בניק של אשתי
מלבד מה שהבאת ברמז יש גם שפחה חרופה [כריתות דף ט.]חידה
היכן מצינו אשת איש שהבא עליה פטור?
הוא לא פטור לגמרי הוא חייב באשםמלבד מה שהבאת ברמז יש גם שפחה חרופה [כריתות דף ט:]
אני משתמש בניק של אשתי
בשלג וברד?איך אפשר לטבול ללא טיפת מים?
יפה, אבל אני התכוונתי גם לא מים במצב מוצק, חומר אחר לגמריבשלג וברד?
מלח, יבחושיםאיך אפשר לטבול ללא טיפת מים?
יפה, אבל התכוונתי לטבילה ממשהאם כונתך ל"טבל אצבעו בדם"?
ביבחושין שגדלו מן המיםיפה, אבל אני התכוונתי גם לא מים במצב מוצק, חומר אחר לגמרי
ברוריה אשתו של רבי מאיר (ערובין דף נ"ג )היכן מצינו שאשה חולקת עם תנאים?
והיכן מצינו שהפוסקים הביאו עדות מאשה, ופסקו על פיה?היכן מצינו שאשה חולקת עם תנאים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים