כללי חידה. מי שידע יקבל נקודה >>>

• הוסף לסימניות
א. מה הן שתי האותיות משמאל?
ב. האם זה חד משמעי או שיש מקום לטעות?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 33.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ה-B לא יזוהה בטעות כ-R?

• הוסף לסימניות
לשאלתך:
1. SB
2. חד משמעי! אין מקום לטעות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חשבתי שזה R

• הוסף לסימניות
כמובן שרואים מיד שזה sb אבל גם מי שרוצה לחשוב אחרת, חצי שניה אח"כ רואה שזה אותיות ראשונות של מה שכתוב ליד אז אין שום צל של ספק!!!

רק תודיעי באישי איפה אפשר לאסוף את הנקודה:D:D:D

• הוסף לסימניות
ייתכן שממילא כך טוב יותר.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 36.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הB די ברור.
אבל לענ"ד האמת שכדי לבחון בצורה נכונה יותר, היית צריכה להעלות רק את ה'צורה' בלי השמות. העין מייד קולטת את הB מהשם וההקשר נעשה במוח מייד. אלא אם תמיד תמיד הצורה תופיע יחד עם השמות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;651552:
רק תודיעי באישי איפה אפשר לאסוף את הנקודה:D:D:D

הנקודה תישלח בדואר רשום, עד 14 ימי עסקים.

• הוסף לסימניות
לי עלה מייד R (אולי בגלל שעכשיו אני בונה לוגו עם האות הזאת ;))
אבל אחרי שראיתי את השם הבנתי שטעיתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;651555:
הB די ברור.
אבל לענ"ד האמת שכדי לבחון בצורה נכונה יותר, היית צריכה להעלות רק את ה'צורה' בלי השמות. העין מייד קולטת את הB מהשם וההקשר נעשה במוח מייד. אלא אם תמיד תמיד הצורה תופיע יחד עם השמות.

הצורה תמיד תופיע יחד עם השמות.

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון יותר טוב ומי שימצא לי פונט שהR נראית ככה אני יתן לו גם נקודה!!!

• הוסף לסימניות
SB בלי ספק. רק אחר כך ראיתי את השמות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה