חידוד והדפסה

• הוסף לסימניות
האם אתם נתקלים במצב שבו לאחר חידוד באנשארפ מאסק או הייפאס התמונות יוצאות לא טוב בהדפסה?

אני מדפיסה קבוע במקום מסויים שאני יחסית מרוצה מהתוצאה שלו,אבל לפעמים היה קורה שתמונה או שתיים מתוך הרבה היו יוצאות לא טוב, כשכל השיער נראה כמעין כתמים שרופים, ואז פשוט מורידה את החידוד מהשיער ועורכת מחדש ומדפיסה שוב. עכשיו קרה לי את זה בסט של 20 תמונות שערוכות סטנדרטי על 11 מתוכן, והשאר יצאו טוב ובעריכה עצמה אין כל שוני, האם זה בעיה בהדפסה ויעזור לי להגיד שידפיסו מחדש או במקום אחר או בעיה שצריך לערוך שוב?

• הוסף לסימניות
עצוב לי בישבילך.
למה צריך להוסיף חידוד ל20 תמונות? למה זה לא מצולם חד מלכתחילה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1513523:
עצוב לי בישבילך.
למה צריך להוסיף חידוד ל20 תמונות? למה זה לא מצולם חד מלכתחילה?

קצת היסחפות! לפי הספר כל תמונה צריכה רמה מסוימת של חידוד לפני הדפסה!
התמונה יכולה להיות חדה כתער, ובגלל שרק 5% מהפיקסלים מנוצלים (באיכות הדפסה של 150 DPI) התוצאה הסופית תהיה פחות חדה. אז לא להיות עצובים, וגם לא לעקוץ...

• הוסף לסימניות
חס וחלילה לעקוץ
עצוב לי כשיש פשלה על סט שלם זה מזכיר לי את הפשלות שקרו לי בחיי
ואני לא מוסיפה חידוד אף פעם אז רציתי להבין

• הוסף לסימניות
זה חד לחלוטין אבל תמיד חידוד מוסיף באופן שזה עוד יותר טוב. גם תמונה הכי חדה בעולם תראה יותר חדה בהקטנה של 600 על 900 למשל מאשר בגודל מקורי, אז אחרי פעולת חידוד זה נראה ככה בגודל מקורי.

• הוסף לסימניות
הקטנה בישביל להעלות לאתר? אני מבינה שצריך לחדד
למה לחדד תמונות רגילות לדפוס?

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר שראיתי את "צילומית" עוקצת מישהו! להיפך!
שנית, יש הרבה כלים מצויינים לחידוד, הייתי ממליץ בחום לנסות.
אחד החזקים זה התוסף של NIK.
(אבל גם בפוטושופ יש המון שיטות).

• הוסף לסימניות
יש מקומות שהפוטו מחדד בעצמו ואז יוצא חידוד על חידוד שלא נראה טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1514930:
יש מקומות שהפוטו מחדד בעצמו ואז יוצא חידוד על חידוד שלא נראה טוב.

ולא רק זה, הרבה פוטואים מכוונים את ברירת המחדל שלהם לקונטרסט
גבוה, כדי שהמצלם הפשוט יקבל תחושת חידוד כזו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה