כללי חידוד תמונה

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה שאני צריכה לחדד אותה למקסימום האפשרי, אני צריכה להדפיס אותה גדול ושהיא תצא לי בהדפסה בצורה הכי טובה שאפשר.
החידוד בפוטושופ לא מספיק לי, יש למישהו רעיון?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מה שאת מחפשת זה תוכנה להגדלת תמונות ולא שיטת חידוד.
שיטת חידוד, מן-הסתם לא תיתן לך תוצאות יפות.
יש כמה פילטרים ותוכנות שמסייעים במקרה שיש צורך בהגדלה של תמונות תוך שמירה על קצוות חדים וחלקים.
המובילה בתחום למיטב ידיעתי, היא:
Genuine Fractals 6 Pro

חוץ ממנה יש עוד כמה, וביניהן:
Bearded Frog Enlarger Pro

אם בכל זאת את מעוניינת לשמוע על שיטות חידוד, אז יש כמובן את smart sharpen שמאפשר יותר שליטה על אפקט החידוד, ומכניס גם טישטוש באזורים שאינם טעונים חידוד.

חוץ מזה, אפשר לבצע חידוד מתקדם בעזרת פילטר high-pass.
1. יוצרים העתק של השכבה.
2. מחילים על השכבה החדשה את פילטר high-pass, כאן משחקים עם עוצמת הפילטר בהתאם לגודל הפרטים שמעוניינים לחדד.
3. התקבלה שכבה אפורה עם קצת פרטים צבעוניים.
4. הופכים את השכבה לחסרת גוון (הפחתת רוויה - de-saturate)
5. מעבירים את השכבה למצב overlay.
(אם האפקט חזק מדי, אפשר להשתמש בsoft-light במקום overlay)

• הוסף לסימניות
אני לא מוצאת את הפילטר high - pass, תוכל להגיד לי איפה זה נמצא?

• הוסף לסימניות
Filter> Other> High Pass

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה