בקשה חידון קלקרים לבת מצווה

• פותח הנושא S.g
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש למישהו שאלות מתאימות?
זה לנשים, אז זה צריך להיות די קשה....
תודה רבה!
yehuditgggg1020אין לכתוב כתובת מייל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני כתבתי חידון עבור לקליקרים לבת מצווה, נראה לי יחסית ברמה.
אחפש אותו בל"נ.

• הוסף לסימניות
אפשר שאלות על נשים בישראל
כמו לדוג' מי מהנשים הבאות היתה מלכה / נביאה / וכו...

• תודה
Reactions: S.g
  • הוסף לסימניות
את יכולה לשלוח לי אולי?

• הוסף לסימניות
@עשוי את יכולה לשלוח למייל: berouriel1אין לכתוב כתובת מייל???
זה ממש דחוף לי! ויעזור לי מאוד!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני אודה לך אם תוכלי לשלוח גם לי .
p5707091שטרודל גימל נקודה קום
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את החידון קליקרים
reich06אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
ישנם גורמים באתר שלוקחים כתובות מייל, גם כאלו שהצליחו לעקוף את החסימה של פרוג
ועושים בהם שימושים שאינם ראויים וד"ל.
לתשומת לבכם,
לא יתקבלו בקשות של מחיקת מייל לאחר השימוש.
איננו מנקי אשפה לאחר השימוש, שהינו אסור על פי כללי האתר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה