כללי חידון, תוכלו למצוא מי הוחלף?

• הוסף לסימניות
ערב חלאקה, ערכנו צילומים. בתמונות משותפות לכמה מן הילדים כל אחד התפרצף בצורה אחרת. הצלמת הנחמדה במיוחד אפשרה לי לערוך בלי לבקש תוספת על שימוש בשתים ושלוש תמונות לתמונה אחת.
והנה התוצאה-
מי יצא גרוע שהיה צורך להחליף?
מבחינים בשינויים?
(לגופם של צילומים- הם טרם עברו את עריכתה של הצלמת, אז אין צורך להתייחס למסביב)

• הוסף לסימניות
בראשון לדעתי התינוקת, בשני הילד עם החולצה הירוקה (כשמגדילים ממש רואים את החיבור באיזור המותן.)
צלמת טובה לא אמורה לעשות כאלה תיקונים, למרות שגם לי יש לקוח צלם, שבמקום להשקיע עוד כמה מאות שקלים ברקעים יותר שפויים, השקיע אצלי כבר אלפי שקלים על תיקונים.;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;682573:
בראשון לדעתי התינוקת, בשני הילד עם החולצה הירוקה (כשמגדילים ממש רואים את החיבור באיזור המותן.)
צלמת טובה לא אמורה לעשות כאלה תיקונים, למרות שגם לי יש לקוח צלם, שבמקום להשקיע עוד כמה מאות שקלים ברקעים יותר שפויים, השקיע אצלי כבר אלפי שקלים על תיקונים.;)
זה בסדר, היא לא חשבה לעשות לי תיקונים כאלה. אחרת עיסקת הצילומית הייתה מתייקרת בהרבה. היא עושה שינויים מינימליים, ובעצמה.
היא העניקה לי ברוב טובה את כל הדיסק עם שלל הנסיונות. כנראה הריחה שאני לא אגנוב אותה, ואכן אני משאירה אצלי רק מה שאשלם בשבילו. אבל חשקתי לערוך כמה שינויים מועילים בעצמי והיא הסכימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה