כללי חידושים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה נתקלתי היום באשכול המקסים הזה
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=7201&highlight=%2A%E0%E5%E8%E5%EE%E8%E9%2A

ונשארתי עם שתי שאלות, לבינתיים...:)

1. האם יש קיצור מקשים למואודים שבחלון האפקטים ??
2. כשעושים יבוא, האם ניתן לעשות קיצור לתיקיות מסוימות
לדוג יש לי תיקית ציורים בכונן X
ותיקית תמונות בכונן Y
בכל פעם אני צריכה להתחיל מחדש
האם יש אפשרות ליבא אוטומטי מתיקיה מסוימת ??
3. לא התאפקתי...
כשעושים קונטרול טאב בין חלונות, האם ניתן לבחור איזה קובץ יפתח כמו באלט טאב, שניתן לבחור לאיזו תוכנה לגשת ?? ולא בכל פעם לגלגל - - -

• הוסף לסימניות
חברה נרדמתם ??
מצאתי תשובה לשאלה 2
אלט קונטרול O פותח את הברידז
שם בוחרים תיקיה רצויה
בתפריט פייל לוחצים על
add to favorites
וחוסכים הרבה זמן יקר - - -

• הוסף לסימניות
לגבי שאלה שלש,
אי אפשר לבחור קובץ,
אבל אפשר לגלגל אחורה ע"י כונטרול שיפט טאב.

סגולה טובה להנצל מפספוס מסמכים - - -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טפטפת;250556:
לגבי שאלה שלש,
אי אפשר לבחור קובץ,
אבל אפשר לגלגל אחורה ע"י כונטרול שיפט טאב.

סגולה טובה להנצל מפספוס מסמכים - - -

לי זכור שביום עיון של פרוג כן הראו משהו
שאפשר לבחור איזה קובץ רוצים

לדעתי זוסגולה טובה ללכת פעם אחת אחורה
ולא ללחוץ חמש פעמים על המקש כדי להגיע מקדימה:)

• הוסף לסימניות
הפתרון הפשוט למעבר בין קבצים הוא במעבר לCS4

• הוסף לסימניות
אני בCS4
איפה הפיתרון ??

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהכוונה לסביבת העבודה, המסמכים מוצגים ככרטיסיות, לשוניות למעלה וניתן בקלות לעבור ממסמך למסמך ע"י לחיצה על הלשונית המתאימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה