חידוש אירוח בהוסטגאטור - 250$, יש דרך להוזיל עלויות?

• הוסף לסימניות
שלחו לי מהוסטגאטור שעלי לחדש את האירוח עליו שילמתי עד עתה 2$ בחודש, וכעת המחיר הוא - 250$ לשלש שנים הבאות. 7$ לחודש. יש דרך להוזיל עלויות?
אשמח להתעדכן מבעלי נסיון.

• הוסף לסימניות
בעלי ניסיון היו אומרים לך מראש לא להתקרב. הם היו כנראה ממליצים לאכסן אצל חברת אכסון איכותית ולאו דוקא אצל מי שמציע 2$ לחודש.

תכלס, הוסטגייטור לא מקבלים קופונים או מציעים הנחות על חידוש מוצרים. מה שמשאיר אותך עם שתי אפשרויות:
א. לשלם 250$ לשלוש שנים (זה מחיר סביר למדי).
ב. לנסות להעביר את האתר אל חברה אחרת

אם מבחינות אחרות אתם מרוצים מהוסטגייטור, הייתי מציע להישאר ולשלם. אם יש לכם בעיות אחרות חוץ מהמחיר, אולי כדאי לחפש חברה אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1794354:
שלחו לי מהוסטגאטור שעלי לחדש את האירוח עליו שילמתי עד עתה 2$ בחודש, וכעת המחיר הוא - 250$ לשלש שנים הבאות. 7$ לחודש. יש דרך להוזיל עלויות?
אשמח להתעדכן מבעלי נסיון.

תנסי להודיע להם שיקר לך מדי, ואת לא ממשיכה,
מן הסתם יודיעו לך שהמחיר ירד.

• הוסף לסימניות
לכל המגיבים הנכבדים, הוסטגאטור פשוט העלו את המחירים לכולם ב25 לאוגוסט בלי קשר לזה שזה רק חידוש מנוי. אני מצרף לנוחותכם את טבלת המחירים החדשה מתוך האתר שלהם, הטבלה מתיחסת ללקוחות חדשים. (יש לפעמים מבצעים של 60% וגם כן יש קופון שאני יכול להביא ל25% ללקוחות חדשים אבל זה המחיר הרגיל)

קבצים מצורפים

• Capture.PNG
    KB 79.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תגובה משמחת - משום 'אל תמנע טוב' אני מדווח על המשך השיחה -
פניתי אליהם ואמרתי להם שהמחיר יקר לי, ואין לי הכנסות באתר וכו' ואבקש שלא יגבו בנתיים תשלום, אני מנסה לקבל הצעות מחיר מחברות אחרות.
נציג חזר אלי תוך מספר שעות וביקש לשוחח בטלפון לפני שאני עוזב, ושאל אם 40% הנחה יעזרו לי. [בתחילה הוא ניסה להציע תשלומים, אך אמרתי לו שהבעיה היא במחיר ולא בפריסה] השבתי לו שבמחיר כזה אוכל לעמוד, והענין נסגר.
150$ במקום 250$, לשלש שנים.

• הוסף לסימניות
בipage גם כן רצו ממני עכשיו יקר, אני פותח עכשיו חשבון חדש , זה חוסך לי כמה מאות שקלים.
בעתיד אני כנראה יילך לחברה אחרת שראיתי שמה שהמחיר קבוע של 4 דולר, ודומיין חינם לכל החיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1801067:
בipage גם כן רצו ממני עכשיו יקר, אני פותח עכשיו חשבון חדש , זה חוסך לי כמה מאות שקלים.
בעתיד אני כנראה יילך לחברה אחרת שראיתי שמה שהמחיר קבוע של 4 דולר, ודומיין חינם לכל החיים.

אני חושב שבהוסגאטור הם לא מאפשרים לפתוח חשבון חדש למשתמש ישן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה