צריך להשאיר פתח קטןעולה 100 ש"ח למטר...צפה בקובץ המצורף 1710614
מומלץ לפתוח שרשור חדש לשאלה שלכםלכל המעצבות שיחיו אשמח לדעת אם מישהי מכירה חברת מטבחים בשם מטבחי בן יהודה בעמנואל שמעתי שיש להם מחירים ממש טובים אשמח למידע תודה מראש
אשמח ותוכלי להדריך אותי לפתיחת האשכול היות ןאין לי מושג בעניןמומלץ לפתוח שרשור חדש לשאלה שלכם
אשמח ותוכלי להדריך אותי לפתיחת האשכול היות ןאין לי מושג בענין
תודה
איזה עבודה יפהאנחנו צבענו מטבח ישן במצב טוב והדבקנו טפט על השיש
הצביעה היתה ע""י ריסוס צבע יסוד ואח"כ צביעה של הדלתות עם סופרלק
3 שכבות היה קצת עבודה אבל שווה..
מצ"ב תמונה לפני ואחרי
אני חושבת שטפט זה יכול להתקלף וצבע הוא יותר חזק ונשמר לאורך זמן יותר...אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות לחידוש ארונות מטבח-
מה מומלץ יותר: טפט או צבע?
(בבקשה, מניסיון)
תודה!
יצא לך ממש יפהאנחנו צבענו מטבח ישן במצב טוב והדבקנו טפט על השיש
הצביעה היתה ע""י ריסוס צבע יסוד ואח"כ צביעה של הדלתות עם סופרלק
3 שכבות היה קצת עבודה אבל שווה..
מצ"ב תמונה לפני ואחרי
כמה עלה לכם לעשות ציפוי אפוקסיאנחנו עשינו על השיש איפוקסי (שיש קטן יחסית, עשינו לבד..)
יצא פשוט מושלם!!
אני ממש ממליצה, יש מלא הדרכות איך עושים שיש איפוקסי..
(בארונות פשוט החלפנו דלתות לבד..)
אני לא יודעת להגיד לך בדיוק, אני עובדת עם איפוקסי, יש לי את כל החומרים בבית.כמה עלה לכם לעשות ציפוי אפוקסי
וכמה עלה לכם להחליף ארונות
יש מצב ליצירת קשר איתך ?אני לא יודעת להגיד לך בדיוק, אני עובדת עם איפוקסי, יש לי את כל החומרים בבית.
אני לא זוכרת עם כמה השתמשתי.
וארונות פשוט קנינו מדפי עץ ויצרנו זויות יפות ועיטורים מעניינים עם רוטר..
סה"כ עלה כמה מאות, מחר אני אוכל לברר לך יותר מדויק.
כבר מעל שנה וחצי ומחזיק יופי.יצא לך ממש יפה
לפני כמה זמן עשית ?
ואיך זה מחזיק
עשית את זה אחרי ברורים?
בהודעה פרטית, שלחתי לך.יש מצב ליצירת קשר איתך ?
השתמשת בטפט?אשמח לדעת אי מצפים את הדופן הצדדית של הארון כי הרוחב שלו הוא יותר מ45 סנטימטר שזה רוחב הטפט
מה עשיתן?
מקפיצה שובאשמח לדעת אי מצפים את הדופן הצדדית של הארון כי הרוחב שלו הוא יותר מ45 סנטימטר שזה רוחב הטפט
מה עשיתן?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //