יכול להיות שהסירטון הבא חסום.אצלי לא![]()
למה נראה לך?זה נראה באג, לא משהו מכוון.
לא. זה לא יפעיל סרטון חסום, כי זו פעולה לא חוקית עבור המערכת.יכול להיות שהסירטון הבא חסום.
ממש לא, זה נותן את הכותרת של הסרט הבא, גם כשהטקסט לא עובר בנטפרי בד"כ, וד"ל.למה נראה לך?
זה מציג רק מה שמאושר בנטפרי, ופתוח ממילא.
זה פתח לך את הסרטון, או רק ראית את הכותרות?ממש לא, זה נותן את הכותרת של הסרט הבא, גם כשהטקסט לא עובר בנטפרי בד"כ, וד"ל.
רק כותרת, ולפעמים גם קוביות של 9 סרטונים לבחירה,זה פתח לך את הסרטון, או רק ראית את הכותרות?
לזה התכוונתי.רק כותרת, ולפעמים גם קוביות של 9 סרטונים לבחירה,
מה שחסום לא עובד, אבל הכותרות, אוי הכותרות.
מי אמר זה יפעיל? אמרתי שאולי בגלל שזה חסום לא פועל להם. יכול להיות שהם רואים כמונו את הסירטון הבא וחושבים שזה לא פועל כי לא עולה הסירטון, אבל הסיבה כי הוא חסום. זה מה שניסיתי לברר איתם. או שבכלל אין להם את האופצייה של סירטון הבאלא. זה לא יפעיל סרטון חסום, כי זו פעולה לא חוקית עבור המערכת.
רגע רגעממש לא, זה נותן את הכותרת של הסרט הבא, גם כשהטקסט לא עובר בנטפרי בד"כ, וד"ל.
איזה סכסוך?רגע רגע
המתן בסבלנות עד שנראה איך יגמר הסכסוך של פרוג עם נטפרי
ככה זה בנטפריאתם נכנסים ליו טיוב דרך האפליקציה יו טיוב?
כי לי היא לא נפתחת.
רק אם אני מחפשת משו בגוגל וגוגל מפנה ליו טיוב והסרטון המסוים לא חסום, אז נפתח
לכולם ככה.אתם נכנסים ליו טיוב דרך האפליקציה יו טיוב?
כי לי היא לא נפתחת.
רק אם אני מחפשת משו בגוגל וגוגל מפנה ליו טיוב והסרטון המסוים לא חסום, אז נפתח
מה לא עובר?לי לא עובר
איך זה אמור לעבור?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים