מידע שימושי חידוש דרכון במהירות - היכן?

• הוסף לסימניות
שלום,
לצורך חידוש דרכון ניסיתי לעשות תור באתר, וזמינות התורים בקרוב - דלילה מאוד גם בערים יותר מרוחקות. (כחודש וחצי) האם יש פיתרון? האם יש סניף שניתן לבוא ללא תור? האם יש תורים שנוספים לאתר? באשכול מסוים נכתב כי בסביבות שמונה בבוקר מתווספים תורים באתר, ניסיתי ולא נושעתי.

אשמח לכל מידע

• הוסף לסימניות
שלום,
לצורך חידוש דרכון ניסיתי לעשות תור באתר, וזמינות התורים בקרוב - דלילה מאוד גם בערים יותר מרוחקות. (כחודש וחצי) האם יש פיתרון? האם יש סניף שניתן לבוא ללא תור? האם יש תורים שנוספים לאתר? באשכול מסוים נכתב כי בסביבות שמונה בבוקר מתווספים תורים באתר, ניסיתי ולא נושעתי.

אשמח לכל מידע
בנתב״ג יש אפשרות מהיום להיום המחיר המסומנים 1000 ש''ח

• הוסף לסימניות
בנתב"ז זה רק עם יש טיסה ביומיים הקרובים וזה גרכון עם תוקף קצר.

אני הייתי מנסה להגיע ללשכה ב8 בבוקר- יש לקחת בחשסבון זמן המתנה ארוך.
כמובן שתסבירו שהגעתם בלי תור כי אין תור.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מנסה להגיע ללשכה ב8 בבוקר- יש לקחת בחשסבון זמן המתנה ארוך.
כמובן שתסבירו שהגעתם בלי תור כי אין תור.

נכתב כאן באתר שכיום אין כבר כזו אופציה, מישהו ניסה את זה בסניף בירושלים? בטלפון אמרו לי שאין כזו אפשרות.

• הוסף לסימניות
נכתב כאן באתר שכיום אין כבר כזו אופציה, מישהו ניסה את זה בסניף בירושלים? בטלפון אמרו לי שאין כזו אפשרות.
דודה שלי הייתה שם בשבוע שעבר ב7:15 והכניסו אותה.
רשמית הם אומרים שלא כדי שלא יבואו כל עמ"י ויצבאו על הדלתות. למעשה אם מגיעים ומסבירים בטוב טעם כמה זה דחוף לכם ושאין תורים, יכניסו אתכם- אבל זה עלול לקחת הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
דודה שלי הייתה שם בשבוע שעבר ב7:15 והכניסו אותה.
רשמית הם אומרים שלא כדי שלא יבואו כל עמ"י ויצבאו על הדלתות. למעשה אם מגיעים ומסבירים בטוב טעם כמה זה דחוף לכם ושאין תורים, יכניסו אתכם- אבל זה עלול לקחת הרבה זמן.
הייתי לפני שבועיים בסניף בתל אביב ולא נתנו להיכנס בלי תור בכלל
אפשר לנסות כל יום אם יש תור בכל הסניפים - מתפנים פתאום תורות לפעמים (מניסיון)

• הוסף לסימניות
הייתי לפני שבועיים בסניף בתל אביב ולא נתנו להיכנס בלי תור בכלל
אפשר לנסות כל יום אם יש תור בכל הסניפים - מתפנים פתאום תורות לפעמים (מניסיון)
כנראה שזה תלוי בסניף.
בבני ברק נותנים למי שמגיע מוקדם

• הוסף לסימניות
הייתי צריכה פעם תור דחוף.
התקשרתי חיכיתי בערך שעה וחצי על הטלפון
וקיבלתי תור ליום למחרת. בירושלים.
(הסברתי שזה מאוד דחוף ושאני נוסעת וכ'ו וכ'ו)

• הוסף לסימניות
אני הצלחתי שבוע שעבר לקבוע בסניף גבעתיים תור יומיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה