חידוש דרכון דחוף

• הוסף לסימניות
הסתדרנו!
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
אני הייתי צריכה דחוף בגלל מות אדם קרוב אז במעלה אדומים עשו לי במקום אבל בהחלט לא בכל מקרה כך הבנתי

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לבקש במשרד הפנים המקומי, להתחנן למנהל או לפקיד
תיאורטית הם יכולים לעשות על המקום\תבוא מחר ותיקח...

• הוסף לסימניות
שמעתי על אפשרות לתשלום על חידוש הדרכון דרך האתר של משרד הפנים.
ואז בשדה התעופה מביאים לך את הדרכון, בלי תשלום נוסף.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לפני שנים בסניף בבני ברק, ועשו לי תוך חצי יום, אולי כדאי לך לברר אם זה אפשרי.

• הוסף לסימניות
יש בכפר סבא איזה מקום שמביאים על המקום

• הוסף לסימניות
במעלה אדומים זה כבר לא אקטואלי, כיון שהם עושים רק לתושבי המקום
אם את מאיזור ירושלים, בגילה עושים את זה על המקום.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה חייבים למה אי אפשר לנסוע עם שם המשפחה של לפני החתונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה312;1392399:

זה היה פעם היום כבר לא

• הוסף לסימניות
אם הדרכון היה עדיין בתוקף אז לשנות את הפרטים הם עושים במקום ומוסיפים מדבקה עם הפרטים החדשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה312;1392399:

האחראית על הנושא הייתה עושה פרוטקציות עצומות לטסים לאומן, אך לא במקרים אחרים

(והיום זה כבר לא כך)

• הוסף לסימניות
^^
הייתה כתבה שזו מדיניות רשמית לטסים לאומן (או למסעות מאורגנים אחרים - כמו לפולין וכו'..)
לנסות לקצר הליכים ולזרז..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה