עזרה חידוש דרכון דחוף

• הוסף לסימניות
באשדוד יש לך עמדה ואתה לא מדבר עם אף אחד רק מקיש מספר זהות וזהו

• הוסף לסימניות
תנסו לקום מחר בבוקר לפני 7, ולמצוא תור דרך האתר.
א' לא ב7 רק ב8 או כמה דקות לשמונה זה מתחיל הטירוף,
ב' אני כבר יומיים קם וצמוד למחשב, יש הרבה תורים, אבל כשאתה מגיע לקטע של ה'קבע פגישה' הוא כבר מראה שזה נתפס וצריך לרענן ואז איבדת הכול.

• הוסף לסימניות
א' לא ב7 רק ב8 או כמה דקות לשמונה זה מתחיל הטירוף,
ב' אני כבר יומיים קם וצמוד למחשב, יש הרבה תורים, אבל כשאתה מגיע לקטע של ה'קבע פגישה' הוא כבר מראה שזה נתפס וצריך לרענן ואז איבדת הכול.
זה כמו סוג של חידון קליקרים
המהיר מנצח...
;););)

• הוסף לסימניות
עדכון מהיום ברשות האוכלוסין בני ברק
הצלחתי לקבל תור במקום לדרכון רגיל אחרי שכבר חשבתי לעשות דרכון זמני

• הוסף לסימניות
משניה לשניה אני הולך ומגלה
שאני הפראייר היחיד בעולם.
רק אני חיכיתי כמו ... חצי שנה לתור?
כווווולם הסתדרו חוץ ממני?

• הוסף לסימניות
יש לי שני תורים באשדוד להיום
1. בשעה 8:48
2. בשעה 10:00
למי שמעוניין שיענה ועכשיו.

• הוסף לסימניות
חייבת 4 תורים חידוש דרכון
מישהו יכול לעזור לי
יש לי מחר בכרמיאל ולא יכולה ליסוע לשם
אשמח לעזרה
תודנ

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אני צריך בדחיפות תור לדרכון
אשמח למי שיש תור מיותר שיתן לי את זה
תודה רבה

• הוסף לסימניות

לתאם תור לחידוש דרכון במשרד הפנים באמצעות הבוט picktime

מי שניסה להזמין תור לחידוש דרכון גילה שהתור הכי קרוב הוא במרחק של כ-6-7 חודשים. גם במידה ותפסתם תור רחוק, לעיתים הוא יהיה בעיר המרוחקת עשרות קילומטרים מעיר מגוריכם. אמנם יש אפשרות להוציא דרכון זמני בנתב״ג אבל כמו שכתבנו, מדובר בעלות גבוהה מאוד של כ-800 ש״ח לאדם. כאן נשתף מניסיון אישי איך להשיג תור לדרכון קבוע במהירות בעלות של כ-50 ש״ח בלבד באמצעות הבוט (Picktime).

Logo

הבוט שיקבע לכם תור מהיר לחידוש הדרכון​

• הוסף לסימניות
יש למישהוא תורים בהקדם האפשרי בירושלים??
א"כ אשמח מאוד
תודה מראש

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול
יש למישהו מושג כמה זמן לפני סוף תוקף הדרכון אי אפשר לצאת מהארץ?

• הוסף לסימניות
פה הם יותר גמישים
הבעיה בעיקר היעד
זה 6 חודשים

• הוסף לסימניות
לא יודע
בגדול מ6 חודשים לפני התאריך כבר בעייתי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אני צריך בדחיפות תור לדרכון בסביבות ירושלים בית שמש
אשמח למי שיש לו תור מיותר שיוכל לתת לי את זה
תודה רבה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה