התייעצות חידוש כובע של בורסלינו איפה???בורסלינו?פרקש?פניציה?האטסטון?

• הוסף לסימניות
משהו יודע את המספר של לוגר זה שמבצע תיקונים מול קניון רמות?

• הוסף לסימניות
(בעלי כתב...)

יש את האטסטון מול איצקוביץ
מה שטוב אצלו זה שאפשר לעשות כל דבר בנפרד הרחבת מידה או רק החלפת סרט וכו
ויש לו שירות ממש טוב
אני עשיתי אצלו אבל אם אתה צריך עיצוב מלא פרקש ובורסלינו יוצא יותר יפה אבל קצת קשה עם השירות
אני עשיתי אצל שלושתם
והשירות אצל האטסון היה ממש טוב
קוראים לו יהודה 0546955194

• הוסף לסימניות
(בעלי כתב...)

יש את האטסטון מול איצקוביץ
מה שטוב אצלו זה שאפשר לעשות כל דבר בנפרד הרחבת מידה או רק החלפת סרט וכו
ויש לו שירות ממש טוב
אני עשיתי אצלו אבל אם אתה צריך עיצוב מלא פרקש ובורסלינו יוצא יותר יפה אבל קצת קשה עם השירות
אני עשיתי אצל שלושתם
והשירות אצל האטסון היה ממש טוב
קוראים לו יהודה 0546955194
אשמח לשמוע כמה עולה בבורסלינו והאטסטון עיצוב מלא (עיצוב מחדש וקיצור שוליים)

• הוסף לסימניות
אזהרה לא הייתי ממליץ לעשות עיצוב כובע אצל פרקש משום שהקנייטש יוצא ללא צורה וזה גם בכובע שקונים ישירות ממנו ראו הוזהרתם

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע כמה עולה בבורסלינו והאטסטון עיצוב מלא (עיצוב מחדש וקיצור שוליים)
בורסלינו- 400 ש''ח
באטסטון- 350
אבל הפלוס של אטסטון שאם הכובע ממש הרוס הוא יכול לעשות הקשייה לכובע שזה דבר שלא עושים במקום אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה