אשמח לקבל מידע על חידוש כסאות סלון צביעה + החלפת ריפוד בבית הלקוח בירושלים תודה רבה
ע עמודה משתמש צעיר עיצוב גרפי 19/10/21 הוסף לסימניות #1 אשמח לקבל מידע על חידוש כסאות סלון צביעה + החלפת ריפוד בבית הלקוח בירושלים תודה רבה
פ פיר משתמש סופר מקצוען • 21/12/23 הוסף לסימניות #2 נכתב ע"י עמודה: אשמח לקבל מידע על חידוש כסאות סלון צביעה + החלפת ריפוד בבית הלקוח בירושלים תודה רבה לחצ/י כדי להרחיב... גם אני אשמח לדעת תודה.
נכתב ע"י עמודה: אשמח לקבל מידע על חידוש כסאות סלון צביעה + החלפת ריפוד בבית הלקוח בירושלים תודה רבה לחצ/י כדי להרחיב... גם אני אשמח לדעת תודה.
נ ניק 109835 משתמש סופר מקצוען 21/12/23 הוסף לסימניות #3 למה לא לעשות לבד? קל, פשוט, נוח, וזול. אנחנו עשינו לפני תקופה, יצא חדש ממש ובמחיר ממש ממש זול.
ר רחלי המעצבת משתמש רשום 21/12/23 הוסף לסימניות #4 ממליצה גם לחדש לבד, החלפת ריפוד וצביעה יצא לי 160 שקל, שווה לא?
ש שירה 34 משתמש מקצוען 21/12/23 הוסף לסימניות #5 מצטרפת לאלו שכתבו שחידשו לבד. אנחנו לא חידשנו לבד אלה מיד כשקנינו ציפינו בשעוונית שקופה שמידי מס' שנים מחליפים והכסאות כמו חדשים.
מצטרפת לאלו שכתבו שחידשו לבד. אנחנו לא חידשנו לבד אלה מיד כשקנינו ציפינו בשעוונית שקופה שמידי מס' שנים מחליפים והכסאות כמו חדשים.
ת תחצ משתמש פעיל 21/12/23 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י טעות לעולם חוזרת: למה לא לעשות לבד? קל, פשוט, נוח, וזול. אנחנו עשינו לפני תקופה, יצא חדש ממש ובמחיר ממש ממש זול. לחצ/י כדי להרחיב... איפה אפשר לקנות? ירושלים.
נכתב ע"י טעות לעולם חוזרת: למה לא לעשות לבד? קל, פשוט, נוח, וזול. אנחנו עשינו לפני תקופה, יצא חדש ממש ובמחיר ממש ממש זול. לחצ/י כדי להרחיב... איפה אפשר לקנות? ירושלים.