כללי חידוש לוגו או איך הייתם עושים דבר כזה?

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התבקשתי לעשות את הלוגו העתיק הזה מחדש בוקטורי, אבל בבבדדדיוקקק אותו דבר.
דבר ראשון אני לא מזהה את הפונט וגם לא מאמינה שהוא קיים.
איך הייתם מבצעים דבר כזה באילוסטרייטור?

קבצים מצורפים

• לוגו בית יעקב.jpg
    KB 231.1 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
פשוט עם כלי הצפורן, לא רואה ברירה אחרת...
תנסי בכ"א להשיג יותר איכותי, נראה לי שיש סיכוי

• הוסף לסימניות
תודה
אז הנה אני מנסה - למי יש את הלוגו הזה בצורה ברורה יותר?

• הוסף לסימניות
כבר עשו ללוגו הזה חידושים מאוד יפים.
נסי לברר במרכז.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה במרכז?

• הוסף לסימניות
מרכז בית יעקב.
בבקשה, בוקטורי.

קבצים מצורפים

• מרכז בית יעקב.pdf
    KB 58.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
כל הכבוד!!!
והנה שלי
הב' והי' שלך היו יותר מוצלחים, אז לקחתי - זה בסדר?

קבצים מצורפים

• בית יעקב.jpg
    KB 587.8 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
מיד כשראיתי את נושא תוכן האשכול, רציתי להפנות אותך לנקי כפיים
זה ברור שזה תחום חזק מאוד אצלו,
אבל זה הקדימני..........

• הוסף לסימניות
מנצל"שת - חידוש לוגו

עיצבתי לוגו ללקוחה, לפני די הרבה זמן (מצ"ב).

עכשיו היא החליטה שהיא רוצה שיהיו פחות עלים, ושיהיו יותר מעוגלים (בלי שפיץ כזה בקצה).
הבעיה היא, שהעלים הקיימים יוצרים איזו דוגמא ברקע, ושינוי מספר העלים והצורה שלהם בעצם משנה את הלוגו, וצריך לחשוב מחדש על המבנה שלו והעיצוב שלו.

הלקוחה, כמובן, חשבה שזה לא עולה כסף, אבל נראה לי שיש כאן הרבה עבודה, כי זה כמעט כמו עיצוב מחדש.

האם גובים על עבודה כזו כמו לוגו חדש (דבר שלא נראה לי הגיוני, כי החשיבה על הלוגו כבר נעשתה, ומה שדרוש כאן זה ביצוע)? כמו חצי לוגו?
אני לא מאד לחוצה, כי היא אמרה שאם זה יהיה לה יקר מדי היא לא תחדש את הלוגו (עדיף מבחינתי). אבל מעניין אותי לדעת.

תודה!

קבצים מצורפים

• img.JPG
    KB 6.5 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
ידעתי שנקי כפיים יעשה את העבודה. קולה קווד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;507721:
כל הכבוד!!!
והנה שלי
הב' והי' שלך היו יותר מוצלחים, אז לקחתי - זה בסדר?

הפונט שנקי כפיים השתמש יותר דומה למקור, קח גם אותו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה