כללי חידוש לוגו לתלמוד תורה

• הוסף לסימניות
לוגו לתלמוד תורה מחודש

קבצים מצורפים

• אורות התורה-01.jpg
    KB 78.3 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
אפשר להעלות את הלוגו הקודם?

• הוסף לסימניות
מדהים! אני חושבת שמבחינת פופורציות המילים "תלמוד תורה אורות תורה\" צריכים לתפוס הרבה יותר שטח על גבי המגילה. הרווח מיותר.

• הוסף לסימניות
תודה, ולגבי ההערה אני לא מסכים אתכם.
הנה היישן

קבצים מצורפים

• לוגו כולל.jpg
    KB 66.3 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
הק' של קנני מתנגש בקויים.
כדאי עוד טיפונת להפריד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;937667:
תודה, ולגבי ההערה אני לא מסכים אתכם.
הנה היישן

זה לא נוגד את ההערה.הלוגו הישן לא מוצלח, בטח לא כמו החדש.
להגדיל את הכיתוב לא יחזיר אותו למצב הקודם.

• הוסף לסימניות
נראה טוב!
רק שאני לא מבין למה צריך להשתמש בשלושה סוגי פונטים?

• הוסף לסימניות
צמצתי לשני פנטים והגדלתי את הכיתוב
האם נראה יותר טוב

קבצים מצורפים

• קדם מפעליו-03.jpg
    KB 85.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
עכשיו אני חושבת שזה מושלם!!
רק טיפה להגדיל את הרווח בין השורה של ה"תלמוד תורה" ל"אורות תורה".

• הוסף לסימניות
אני עדיין חושבת שאפשר להסתפק בפונט אחד. אין סיבה לשתיים. יש חולקים?

• הוסף לסימניות
לטעמי, כדאי לעבוד קודם כל על לוגו שחור לבן, אפשר עם גווני אפור.

בלי קשר, ההתחלה יפה, אבל אני חושבת שיש עוד מה לשפר.

כדאי לטעמי לשנות את הפרספקטיבה של המגילה שתהיה מול הצופה - כמו בלוגו הישן ולא כמו במצב הנוכחי שהפרספקטיבה היא כאילו מסתכלים על הלוגו מלמטה מה שגורם לזה שהחלק הפנימי של המגילה הוא כאילו רחוק יותר כך שגם הטקסט שבחלק האחורי אמור להיות קטן יותר...

זה שהורדת את לוחות הברית אולי גרם ללוגו להיראות פחות עמוס, אבל מאיפה יוצאים קרני האור?
גם קרני האור עצמם צריכים עבודה נוספת לדעתי, מפריע הבדל העובי המשמעותי בין תחילת הקרן לסופה, בפרט שמבחינת הצבעים, ההיגיון אומר שהצבע שקרוב יותר לאור הוא יותר כהה וככל שקרן רחוקה יותר האור מתפשט ומתבהר - ובדוגמא זה הפוך.

הטקסט המעוגל מעל הקרניים קרוב מידי אליהן ו"חוסם את האור", אבל הבעיה הגדולה יותר שהוא מתוח - למה לעשות אותו מרווח יותר?

לגבי הפונטים, יתכן ויתאים פונט מסורתי יותר, אבל גם אם את נשארת עם "מסע" - אין שום סיבה להשתמש בשני סוגי פונטים וכדאי ליצור טיפוגרפיה מעט יותר מעניינת.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נסיון שני

ואיך עכשיו

קבצים מצורפים

• קדם מפעליו-03.jpg
    KB 85.4 · צפיות: 27

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה