כללי חידוש לוגו- עזרה באור וצל

• פותח הנושא Mirik
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום, אשמח לקבל חוו"ד על חידוש הלוגו
ושתייעצו לי איך אפשר לשפר אותו מבחינת אור וצל.
אני מרגישה שמרוב שעבדתי עליו אנ כבר לא מזהה האם זה טוב או לא..

מצ"ב גם הלוגו הישן של החברה (המרובע). החלטנו לשנות אותו כי הצורה המרובעת מאוד מגבילה.. וכרגע מחדשים גם את האתר אז על הדרך חשבנו לשנות קצת את הלוגו.

מדובר בחברה פיננסית לא גדולה ודי חדשה.

תודה מראש!

קבצים מצורפים

• logo_4_-MFX-vector.png
    KB 90.4 · צפיות: 18
  • logo_mfx.png
    KB 5.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מאד יפה!!

• הוסף לסימניות
מקסים!
שדרוג ממש טוב, הפונט מצוין!

מפריע לי רק שהסלוגן לא מיושר עם הלוגו! למרות שיכול להיות שעשית יישור אוטומטי והM מיוששר עם הD אך בגלל של- D יש קצוות דקות, ז מפריע בעין שזה לא מיושר.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שדרוג מדהים!
ממש ממש יפה

• הוסף לסימניות
אל תגעי בו יותר, הוא נראה מעולה כך, אבל שימי לב למה שסמייל אמר. גם אני שמתי לב לזה מיד, וזה הפריע לי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מאד יפה,
הפונט של הסלוגן סריפי והוא לא מדבר באותה שפה עם הלוגו,
לדעתי חוץ מהיישור כדאי גם לשנות אותו.

• הוסף לסימניות
מצטרף לפרגונים, עבודה מקסימה!
גם לי עניין היישור קפץ מייד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1488269:
מאד יפה,
הפונט של הסלוגן סריפי והוא לא מדבר באותה שפה עם הלוגו,
לדעתי חוץ מהיישור כדאי גם לשנות אותו.

השדרוג של הלוגו עצמו מדהים!
גם לי הפריע שהסלוגן בפונט סריפי...

• הוסף לסימניות
יפה מאד. ההגיון אומר שבאות M הזויות שבהן הקיפול צריכות להיות בסיומת עגולה
ולא חדה, כדאי לתקן את זה (כמו בקיפול של האות F שם זה מצוין)

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים,
ניסיתי ליישם קצת.
1. הפינות היו בהתחלה באמת מעוגלות, אבל היה נראה לי שזה מוריד מהרצינות של העסק. אשמח לשמוע דעתכם.
2. איך הפונט של הסלוגן?

קבצים מצורפים

• logo_5_-MFX-vector.png
    KB 21.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יותר יפה שהM חדה בפינות כך זה מיושר טוב עם העין

• הוסף לסימניות
וכעת הפונט מצוין!
עבודה יפה מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה