מצטרפת לשאלה, מה שאני מכירה זה הפיויסי שאנחנו שמים בפסח, וזה בטח לא רעיון טוב!הPVC הוא איכותי?
פורסם בעיתון מקומייש לי מטבח ישן מאוד. גוף הארונות הוא מאוד טוב, אך אנו רוצים לחדש את הדלתות. יש כזו אפשרות?
וכן יש כזה דבר גם לחדש שיש?
תודה רבה!
את מכירה מחירים?להחליף חזיתות ושיש- זו האופציה היקרה והמושלמת
בררתי בעבראת מכירה מחירים?
כמה אמור לעלות להחליף דלתות?
ואם יש אפשרות להוסיף קנט לשיש בלי להחליף שיש? (הרס לי את כל הדלתות)
יש לך ניסיון איתו?יש צבע בשם שאבי שיק שמגיע במלא גוונים וזה הכי מוצלח לצביעה על פורמייקה
![]()
שאבי שיק | אלרם
הכנסו למידע נוסף על שאבי שיק והזמנה אונליין במחיר מצוין. אלרם - המובילה בשוק מוצרי האיטום, ההדבקה והצביעה בישראלwww.dvakim.com
זה עמיד מאוד עושים 2 שכבותיש לך ניסיון איתו?
לכמה זמן הוא עמיד?
אני צבעתי איתו חדר שלם, יצא מהמם וכמעט לא נראה צבוע, צריך כמובן לשים מעל לכהיש לך ניסיון איתו?
לכמה זמן הוא עמיד?
צבעת איתו חדר שלם-קירות/רהיטים?אני צבעתי איתו חדר שלם, יצא מהמם וכמעט לא נראה צבוע, צריך כמובן לשים מעל לכה
כבר כמה שנים טובות עומד, קצת גירודים בצבע בפינות
רהיטים כמובן, מיטות, ארון, שידות - הפכו מחום ללבןצבעת איתו חדר שלם-קירות/רהיטים?
לצבוע?אם גוף המטבח עדיין במצב טוב, אפשר להחליף את הדלתות והפרזול. את השיש אפשר לחדש עם אפוקסי, יש המון מדריכים באינטרנט וזה יוצא מדהים!
אם עושים את שתיהם בביצוע נכון, זה יכול להיראות מטבח חדש לגמרי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים