כללי חידוש מנוי אוטומטי בשאטר סטוק- איך מבטלים?

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הסתיימו לי ה3 חודשים,
והוא חייב אותי אוטמוטית במנוי חדש,
איך אני מבטלת????????????????????

• הוסף לסימניות
שולחת להם מייל שלא יחדשו שוב בסוף שלושת החודשים הבאים. מה שחודש כבר-אבוד. מראש יש סעיף קטן המציין את החידוש האוטומטי, מה שרוב המנויים לא שמים לב אליו.

• הוסף לסימניות
לכן אני מעדיפה לעשות את המנוי דרך החברה בישראל - מדברים עברית ומבינים עברית.
תנסי את עזרתם, אולי הם יצליחו לבטל לך.
3 חודשים זההרבה! הרבהזמן והרבה כסף....

• הוסף לסימניות
למי לשלוח מייל?
מה המייל?
ולמי יש את הטחפון של החברה בארץ?

• הוסף לסימניות
עדין לא אבוד
תנסי שוב ושוב לשלוח מיילים או לבקש מדובר אנגלית שיתקשר בזמנים שהם עונים ויסביר את הבעיה
אצלי הם המשיכו את המנוי ואח"כ דרשתי לבטל וביטלו. הם אמרו שבאופן אוטומטי ירד כסף מהכרטיס אשראי אבל תוך מספר ימי עבודה הם יכניסו חזרה לחשבון. ואכן כך היה!
לא להתיאש ולנדנד.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
לחייג ואו למי לשלוח מיייל?

• הוסף לסימניות
תתקשרי לחברת אשראי ותבטלי את ההוראת קבע

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה - סליחה שאני חורגת מנושא

ואם כבר בשאטרסטוק עסקינן,
יש לי שאלה:
האם מותר לי לרכוש תמונה ממשהו שהוא מנוי
מבלי שישאר לו התמונה והיא תהיה שייכת רק לי,??,
בבקשה משהו יכול להשיב לי?..
ועוד דבר ראיתי שמשהו העלה לפה - לאתר תמונה של שאטרסטוק איכותית,
האם מותר לי להשתמש בה?
תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה