דרוש מידע חידוש נקודות בנטפרי

• הוסף לסימניות
שלום רציתי לדעת כל כמה זמן נטפרי מחדשים נקודות של פניה והאם הם מחכים שכל הנקודות יגמרו ואז הם מחדשים אשמח אם תענו לי בהקדם תודה!!!!!:)

• הוסף לסימניות
בכל תחילת חודש לועזי, בלי קשר לכמות הנקודות שיש או אין לכם

• הוסף לסימניות
מענין כי עבר לי למעלה מחצי שנה ונותרו לי רק 2 נקודות כבר מלפני חודש לא השתמשתי בהם

• הוסף לסימניות
מענין כי עבר לי למעלה מחצי שנה ונותרו לי רק 2 נקודות כבר מלפני חודש לא השתמשתי בהם
האם החיבור היה פעיל?

בכל תחילת חודש לועזי, נטפרי מעניקה 16 נקודות לכל חיבור שהיה פעיל בשבועיים קודם הענקת הנקודות. תוקף הנקודות הוא כ-30 יום ממועד הנפקתם. (ראה על הוספת נקודות).
תהליך חלוקת נקודות חדשות למנויים מתבצע באופן ידני בסביבות היום ה-1 לחודש הלועזי.
מקור

• הוסף לסימניות
כן החיבור פעיל אבל מה הכוונה שחלוקת הנקודות באופן ידני האם אני צריכה ללחוץ על משהו אשמח להסבר תודה!

• הוסף לסימניות
כן החיבור פעיל אבל מה הכוונה שחלוקת הנקודות באופן ידני האם אני צריכה ללחוץ על משהו אשמח להסבר תודה!
עדכון הנקודות שניתנות במתנה בתחילת כל חודש
מתבצע אוטומטית ללא שום פעולה מצד הלקוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה