חידוש ספק אינטרנט

• הוסף לסימניות
בס"ד
שלום רב.
כבר שנתיים+ שאני משתמש עם תשתית בזק, ספק 013 נטוויזן, וחסימת נתיב.
אני מאד מרוצה משלשתם.
כעת נגמר לי החוזה בנטוויזן, ואני שוקל לעבור לספק 018 אקספון דרך נתיב, כפי התכנית הדי חדשה שלהם שהחסימה היא גם בספק כך שהיא הכי טובה שאפשר.
המחיר הוא סביר ביותר (הרבה יותר זול מ-013).
השאלה למנוסים מבינינו: איך רמת הגלישה/תקלות/שירות/וכדו' ב-018 דרך נתיב?
אציין כי ב-013 התקלות שאפו ל-0.
תודה על היענותכם זה יועיל לי מאד.

• הוסף לסימניות
אני נמצא בערך חודש ב018 דרך נתיב והגלישה מצויינת לא נתקלתי כ"כ בתקלות חוץ מפה ושם תקלה קטנה בתוכנת נתיב אבל יצאתי מנתיב והפעלתי מחדש והכל הסתדר.

• הוסף לסימניות
לוקח לזה קצת זמן להתארגן- כחודש, אבל כנראה זה התוכנה, אח"כ זה בסדר גמור.
וזה באמת הכי חסום...

• הוסף לסימניות
יש לנו כ-1/2 שנה
לא היו בעיות. שרות מעולה.

• הוסף לסימניות
למה שלא תנסה את טריפל-סי
מחירים הכי זולים, וללא התחייבות

• הוסף לסימניות
למה שלא תנסה את טריפל-סי
מחירים הכי זולים, וללא התחייבות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופי סנטר;616009:
בס"ד
שלום רב.
כבר שנתיים+ שאני משתמש עם תשתית בזק, ספק 013 נטוויזן, וחסימת נתיב.
אני מאד מרוצה משלשתם.
כעת נגמר לי החוזה בנטוויזן, ואני שוקל לעבור לספק 018 אקספון דרך נתיב, כפי התכנית הדי חדשה שלהם שהחסימה היא גם בספק כך שהיא הכי טובה שאפשר.
המחיר הוא סביר ביותר (הרבה יותר זול מ-013).
השאלה למנוסים מבינינו: איך רמת הגלישה/תקלות/שירות/וכדו' ב-018 דרך נתיב?
אציין כי ב-013 התקלות שאפו ל-0.
תודה על היענותכם זה יועיל לי מאד.
באם ישנם עוד מבעלי הנסיון, אשמח בתגובותיכם.
תודה!

• הוסף לסימניות
טריפל סי זה ספק זול ומקצועי
תריץ גוגל ותמצא

• הוסף לסימניות
טריפל סי זה ספק זול ומקצועי
תריץ גוגל ותמצא

• הוסף לסימניות
יש לי נתיב 018. מבחינת החסימה אין כמו נתיב (יש שם גם אפשרות 'חסימת אתרים', שאתה יכול להמשיך ולחסום אפי' את האתרים הפתוחים)
עם 018 היו לי קצת בעיות אבל הם הסתדרו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה