חידוש עבודות יצירה לילדים

• פותח הנושא skl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אבקש לקבל את עזרתכם:
אני מעונינת לחדש דפי עבודות ויצירה לילדים,
יש לי כמות גדולה של דפים מצוירים המיועדים לצביעה וכן ליצירות והם כבר מאד מיושנים, ואני רוצה לחדש את העבודות.
מי יכולה לעזור לי?
אשמח לקבל יעוץ - מי אמור לעשות לי את זה - גרפיקאית/ ציירת וכו,
מה העלות, וכו'.
מדובר ביצירות לפי נושאי השנה.

• הוסף לסימניות
השאלה האם צייר אותם צייר שיש לו עליהם זכויות?
אם לא פשוט אפשר לתת אותם לציירת שתעתיק עבורך בפוטושופ או מנגה. אין כאן יצירה חדשה. ולעניות דעתי זה לא צריך להיות יקר. בכל אופן זה לוקח זמן ועליך יהיה לשלם אולי לפי שעות.

• הוסף לסימניות
לא אין זכויות יוצרים, זה עבודות פרטיות שלי אבל ישנות כבר מאד.
זה באמת מה שרציתי לדעת אם לתת לציירת או לגרפיקאית?
מי מעונינת?

• הוסף לסימניות
תתני את העבודה לציירות הצעירות שלומדות בקורס איור וציור של פרוג. הבעיה שאין לרבות מהם אפילו דואר אלקטרוני ובודאי שלא אינטרנט. כך שלא תוכלנה לראות את ההצעה שלך.
אם לא דחוף לך אזי בשבוע הבא אוכל למסור את ההצעה לבנות שלומדות איתי.
תתני לי מספר טלפון שלך כאן או במסר אישי ובנות יתקשרו אליך.
ברכה והצלחה בכל.

• הוסף לסימניות
דברתי עם נחמי כהן מהקורס והיא מוכנה.
מספר פלאפון 052-7683988
מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה