דרוש מידע חידוש שטריימל וסידור הקרויין (כתר) באופן עצמאי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אני לפני חתונה ומחפש לעשות קצת ריענון לשטריימל שלי - קניתי את השטריימל לפני שנתיים באילאוויטש והוא קצת נפתח וכן הקרויין כבר לא מסודר
אשמח לדעת אם מישהו שיודע מנסיון איך אפשר לשפר ולרענן את מראה השטריימל וכן איך להרים ולסדר את הקרויין.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא שווה לעשות כאלו דברים לבד עם לא יודעים להתעסק בזה ,
זה לא כמה פאה ,כי פאה זה פחות מסבך והשער של שטריימל יותר עדין

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אני לפני חתונה ומחפש לעשות קצת ריענון לשטריימל שלי - קניתי את השטריימל לפני שנתיים באילאוויטש והוא קצת נפתח וכן הקרויין כבר לא מסודר
אשמח לדעת אם מישהו שיודע מנסיון איך אפשר לשפר ולרענן את מראה השטריימל וכן איך להרים ולסדר את הקרויין.
תודה רבה
באלאוויטש יש פעם אחת שיפוץ חינמי גם לאחר שנתיים!

• הוסף לסימניות
שיפוץ עולה שם כ150 ש"ח (כך זכור לי)

• הוסף לסימניות
ת'אמת שידוע לי שהוא עושה שיפוץ פעם ראשונה חינם,
אבל ראיתי שגיסי הלך לעשות ''פרעס'' ונהיה יותר גרוע מלפני כן - קצת מלחיץ אותי שזה ייהרס!

• הוסף לסימניות
תעשה פרעס אצל מישהו אחר...
לעוויס היינו מרוצים

• הוסף לסימניות
דחוף!!!
איפה אפשר לטפל\לחדש\לשפץ שטריימל בבני ברק??

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות לבד.
אבל טעות הכי קטנה הלך לך הקרוין ללא תקנה.
שווה בהחלט לשלם לאיש מקצוע, ולו בגלל שיש לו ביטוח.

• הוסף לסימניות
הערציס עושה שיפוצים משהו והוא בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה